Galatasaray'dan dev transfer operasyonu: 3 mevkiye 3 transfer birden

Orhan Gülek
06.06.2024 - 19:48 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 20:03

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon için 3 mevkiye 3 transfer birden yapacak. İşte detaylar...

Galatasaray'dan dev transfer operasyonu: 3 mevkiye 3 transfer birden

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyon olan Galatasaray'da, tüm gözler transfere çevrildi. 2 sezondur yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray'da, flaş gelişmeler yaşanıyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, 3 yıldıza kancayı taktı.

Cimbom'da ilk hedef; Oğuz Aydın

Ayrılan isimlerin yerini doldurmak ve yerli alternatifini arttırmak isteyen Cimbom, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ı liste başına yazdı..

Oğuz Aydın'ın performansı

23 yaşındaki milli yıldız 38 maçta 13 gol - 8 asistlik katkı sağlayarak takımı adına zirvede yer aldı. Akdeniz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oğuz Aydın'ın güncel piyasa değeri ise 2.3 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Gökdeniz Bayrakdar operasyonu! İşte teklifin detayları
Habere Git

Aslan'dan Mason Greenwood'a transfer kancası

G.Saray tıpkı Nicolo Zaniolo'da olduğu gibi, bonservisi Manchester United'da bulunan Mason Greenwood'u alarak bir fırsat transferi daha yapmak istiyor..

Mason Greenwood'un performansı

Geçen sezonu Getafe'de geçiren 22 yaşındaki oyuncu, 36 maçta 10 gol - 6 asistlik performans sergiledi. Cimbom, Kırmızı Şeytanlar'la 1 yıllık sözleşmesi kalan İngiliz yıldızı uygun bir bonservis bedeliyle takıma katmak istiyor.

Ziyech'in yanına Joao Cancelo

Geçtiğimiz sezonu Barcelona'da kiralık geçiren ve Manchester City'den ayrılması beklenen Joao Cancelo için girişimler başladı. Ziyech'in opsiyonunu uzatan yönetim, yıldız ismin arkasında Cancelo'yu monte etmek ve sağ koridoru güvence altına almak istiyor..

Devler Ligi kozunu kullanacak G.Saray, 30 yaşındaki futbolcuyu diğer yıldızlarda olduğu gibi projeleri anlatarak ikna etmeye çalışılacak.

Cancelo'nun performansı

Barcelona formasını bu sezon 32 kez giyen Cancelo, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Okan Buruk: "4 mevkiye transfer yapacağız"

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün yaptığı açıklamada transferler ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Transferde 4 mevkide eksiklerimiz olduğunu düşünüyoruz ve buralara transfer yapacağız. Aile olabileceğimiz, bizim yapımıza uygun, uyum sağlayabilecek oyuncular arzuluyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler