Mbaye Diagne, Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı

İsa Kethüda
19.09.2021 - 15:24 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 15:37

Son dakika Galatasaray haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne, Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı. İşte detaylar.

Mbaye Diagne, Alanyaspor maçı kadrosuna alınmadı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde oynanacak olan Galatasaray - Alanyaspor maçının 11'leri belli oldu. Sarı-kırmızılı takımda formasını Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed'e kaptıran ve dün sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan golcü oyuncu Mbaye Diagne, Akdeniz ekibiyle oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.

İşte Galatasaray'ın maç kadrosu:

  • İlk 11: Muslera, Yedlin, Taylan, Aanholt, Morutan, Berkan, Nelsson, Luyindama, Cicaldau, Halil

  • Yedekler: Feghouli, Babel, Işık Kaan, Emre Kılınç, Oğulcan, Assunçao, Alpaslan, Fatih

Paylaşım yaptı sonra sildi

Bilindiği üzere Senegalli forvet, dün sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmuştu.

Diagne yaptığı paylaşımda, "Anladık senin oğlun. Bu sorun değil ve bu hiçbir şeyi değiştirmez. Allah her şeyi görüyor. Beni küçük görmene izin vermiyorum! Kimse beni küçük düşüremez! Bana saygı duymalısınız. İyi kalbe sahip olduğunuzda Allah yanınızda olacaktır" ifadelerini kullanmış ancak daha sonra bu paylaşımı silmişti.

"Galatasaray’da kariyerimin..."

Sonrasında, taraftarın kendisi için yaptığı besteleri içeren bir video daha paylaşan Senegalli oyuncu, “Hayatta her zaman seni mutlu edecek insanlar vardır. bu benim için yeterli. Sizi sonsuza kadar seviyorum. Herçekten çok mutluyum. Eğer sizi düşünmek zorundaysam Galatasaray’da kariyerimin sonuna kadar kalırım” dedi. Sonrasında bu sözlerin yerine “Söylecek bir şey yok yalnız hissetmiyorum” dedi. 

Halil Dervişoğlu'nun babasını mı kast etti?

Öte yandan, Diagne'nin bu sözleri ile takım arkadaşı Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu'nu hedef aldığı iddia edildi. Muzaffer Dervişoğlu geçtiğimiz günlerde oğlunun Fatih terim ile bir fotğrafını paylaşarak, "Para her şey değildir" mesajını yazmıştı.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon 7 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki golcü oyuncu 3 gol ve 1 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Diagne kime ne diyor? “Anladık senin oğlun..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler