Galatasaray'dan Dursun Özbek sansürü!

12.03.2020 - 09:44 | Son Güncellenme: 12.03.2020 - 09:49

Galatasaray'ın mart ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan eski başkan Dursun Özbek'in açıklamaları resmi internet sitesinde neden yer almadı? Galatasaray eski başkana sansür mü uyguluyor? Konuşmacılardan hangisi fotoğraf karelerinde yer aldı? Dikkat çeken detay Ajansspor'da...

Galatasaray'dan Dursun Özbek sansürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile eski başkan Dursun Özbek, mart ayı olağan divan kurulu toplantısında bir kez daha karşı karşıya geldi. Galatasaray’ın resmi internet sitesinde, toplantıyla ilgili bazı detaylar gözden kaçmadı. Galatasaray'da hangi isimlere sansür uygulandı?

Dursun Özbek’ten tek bir fotoğraf karesi yok

EMRAH KARALİNÇ

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinde, eski başkan Dursun Özbek’in yaptığı açıklamalara yer verilmediği gibi divan masasından tek bir fotoğraf karesinin bile paylaşılmaması dikkatleri çekti.

Eşref Hamamcıoğlu’na sansür uygulandığı konuşulmuştu

Daha önce resmi internet sitesinin, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’na sansür uyguladığı gündeme gelmişti.

Hamamcıoğlu’nun açıklamalarına yer verildi

Toplantıyla ilgili detayların yer aldığı haberde; Eşref Hamamcıoğlu’nun açıklamalarına haber metninin en sonunda yer verildi.

Fotoğraflarda yönetime yakın isimler…

Basın ile paylaşılan fotoğraflarda ise Selçuk Erdoğmuş ile araştırmacı yazar Emir Kıvırcık gibi isimler bulundu.

Ayhan Özmızrak da fotoğraflarda yok

Toplantıda Mustafa Cengiz'i eleştiren isimler arasında, Ayhan Özmızrak'ın da yer almadığı görülüyor. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler