Yönetim resti gördü! Terim'e sansür...

26.10.2020 - 14:00 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 14:26

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurumspor maçı sonrasında çarpıcı ifadeler kullanmış ve yönetime mesajlar vermişti. Bu açıklamalar, 'Fatih Terim seçim ateşini yaktı' şeklinde basında yankı uyandırırken, kulübün resmi sitesi Fatih Terim'e sansür uyguladı. Fatih Terim'in hangi konuşmaları makaslandı? İşte yanıtı...

Yönetim resti gördü! Terim'e sansür...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yönetim arasındaki soğuk rüzgârlar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrasında da devam etti.

Fatih Terim, maç sonrası flaş açıklamalara imza atarken bu açıklamalar gündeme oturdu. Galatasaray’ın resmi sitesi ise kendi teknik direktörüne ‘sansür’ uyguladı. İşte detaylar…

Fatih Terim’den Erzurumspor maçı sonrasında net mesaj

Galatasaray’ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları Erzurumspor karşılaşmasının ardından defalarca sarı-kırmızılılardan koparıldığını ifade etti. Terim, “Artık kimsenin ne arkasında ne de yayındayım” diyerek adeta yönetime rest çekti.

Fatih Terim tam olarak ne demişti?

Terim, “Kaybettiğinizde suçlu tek kişi ama kazandığınızda kazanan herkestir bizde de böyle oldu. Şimdi ben defalarca Galatasaray ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Hem de nasıl kopartıldığımız da çok açık. Sonrasında haklılığımız ortaya çıkmasına rağmen bir boşluk bir süreç yaşandı Galatasaray'da. Devamlılık çok daha başka başarılar getirebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına bir söz verdim. Normal olarak herkes benim karakterimin nasıl olduğunu bilir.

Ben iki, üç senedir burada olan biri değilim 50 senedir bu camianın içindeyim ve her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bir şekilde bu sefer gelirken onlara bir söz verdim ve bu sözümü tutmaya çalışıyorum. Herkes benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen benim için aslolan Galatasaray ve taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki içeride ve dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarının arkamdan planlarını bilmiyorum. Her şeyin farkındayım, yine söylüyorum benim Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasında ne de yanındayım” ifadelerini kullandı.

Resmi siteden Terim'e sansür

Maç sonlarında yöneticilerin, futbolcuların ve teknik direktör Fatih Terim’in açıklamalarını paylaşan Galatasaray’ın resmi sitesi, deneyimli teknik adamın açıklamalarını makasladı.

Açıklamada sadece Fatih Terim’in maçla ilgili görüşü ve Falcao’nun gördüğü kırmızı kart pozisyonuyla ilgili değerlendirmeleri yer aldı.

Fatih Terim'in Mustafa Cengiz yönetimine yönelik söylediği, "Sanılmasın ki içeride ve dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarının arkamdan planlarını bilmiyorum. Her şeyin farkındayım. Artık kimsenin ne yanındayım ne arkasındayım" sözleri başta olmak üzere birçok çarpıcı eleştirisine resmi sitede yer verilmedi.

Eşref Hamamcıoğlu da sansür ile karşılaşmıştı

Hatırlanacağı gibi Galatasaray’ın resmi sitesi daha önce Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcoğlu’nun da açıklamalarına benzer bir sansürü uygulamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler