Galatasaray’dan Emre Akbaba operasyonu!

26.05.2018 - 08:59 | Son Güncellenme: 26.05.2018 - 08:59

Galatasaray’dan Emre Akbaba operasyonu!

Galatasaray’dan Emre Akbaba operasyonu... Ligde 14 gol 10 asistlik performansıyla yıldızlaşan 25 yaşındaki futbolcu için, Sarı- Kırmızılı kulübün patronu Mustafa Cengiz’in devreye girdiği ortaya çıktı. 

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayan Cengiz’in, “Hocamız Fatih Terim, Emre Akbaba’yı çok istiyor. Malumunuz önümüzde bir seçim süreci var. Oyuncunuza çok sayıda talip olduğunu biliyoruz. Seçimi kazanırsam, Emre Akbaba için talep ettiğiniz parayı vereceğiz. Lütfen o güne kadar oyuncunuzu kimseye satmayın” dediği öğrenildi.

Emre Akbaba’ya İstanbul sözü

Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in de ciddi olarak ilgilendiği Emre, verdiği özel röportajda, İstanbul’a transferi için başkandan söz aldığını söylemişti. Fatih Hoca'nın, transferin gerçekleşmesi halinde Emre Akbaba’yı hem 10 numara hem de 8 numara pozisyonları için düşündüğü ve kadro planlamısın bu doğrultuda yaptığı ifade ediliyor. (Fanatik)

Emre Akbaba sezonun en iyi yerlilerinden

Emre Akbaba geride kalan 2017-18 sezonunda Süper Lig'de 14 gol atıp 9 asist yaptı ve gole en çok katkı yapan yerli oyuncular sıralamasında en üst basamaklarda yer aldı

Emre Akbaba 50 isabetli şut ile kaleyi en çok bulan ilk üç oyuncu arasında yer aldı

Emre Akbaba A Milli Takım'da ilk maçında gol attı

Emre Akbaba A Milli Takım kadrosuna düzenli olarak çağrılmaya başladı. Daha önce 3 kez A Milli Takım forması giyen 1992 doğumlu oyuncu ilk maçında Arnavutluk karşısında gol atmıştı

Emre Akbaba bir Galatasaray taraftarı.  Genç futbolcunun sarı kırmızılı forma ve atkı ile Türk Telekom Stadı'ndan bir fotoğrafı sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girmişti

Emre Akbaba kimdir?

Emre Akbaba aslen Fransa Montfermeil doğumlu. Altyapı eğitimini de Fransa'da alan oyuncu 2012 yılında Türkiye'ye geldi. 

Emre Akbaba, Türkiye'de Antalyaspor ve Alanyaspor dışında Kahramanmaraş BB takımlarının da formasını giydi

Emre Akbaba, Süper Lig'de Galatasaray'a karşı 4 maça çıkıp 1 gol attı

Emre Akbaba, Süper Lig'de Galatasaray'a karşı 4 maça çıkıp 1 gol atarken, Fenerbahçe karşısında 2 gol ve Beşiktaş karşısında 1 gol kaydetti

Alanyaspor'un yıldız oyuncusu Emre Akbaba, beIN Sports Haber'e konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın 28 Mayıs Pazartesi günü İran ile oynayacağı özel maç öncesi açıklamalar yapan Akbaba,"Milli takımda çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Hocamız, tecrübelerini bize aktarıyor. Üç tane hazırlık maçımız var. Takım kendini daha da tamamlama şansı bulacak. Ortam çok güzel, burada olmakten keyif alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer sözleri

"İki senedir Alanyaspor'da iyi performans sergiledim. Belki benim için zamanı geldi. Kulüp büyüklerimle oturup, konuşacağız."

Galatasaray'dan yerli atağı!

Sarı kırmızılı ekip diğer yandan da yine yerli transferi çalışmalarını sürdürüyor.

Akhisarspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan Muğdat Çelik'in Galatasaray'la anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. 

Teknik Direktör Fatih Terim'in de Muğdat transferine sıcak baktığı belirtilirken; ilk aşamada rakam konusunda ufak pürüzlerin olduğu öğrenildi.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Galatasaray'ın önerdiği yıllık ücret ile Muğdat Çelik'in talebi arasında 1 milyon TL'lik fark var. Bu sorunun giderilmesi durumunda bonservisi elinde olan Muğdat, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek.

Mustafa Cengiz'den seçim hediyesi!

Ezici bir üstünlükle yeniden başkan seçilen Mustafa Cengiz ve ekibi, taraftarın sevgilisi Yuto Nagatomo'nun bonservisini almak için harekete geçti. Başkan Cengiz'in seçim ödülü olarak Japon yıldızı düşündüğü belirtilirken, Nagatomo da Sarı-Kırmızılı takımda kalmak istiyor.

Galatasaray'da 4 adaylı kongrede tarihi bir zafer elde ederek başkan seçilen Mustafa Cengiz, transfer çalışmalarına hemen başladı. İlerleyen günlerde teknik patron Fatih Terim'le gidecek ve kalacak isimlerle ilgili toplantı yapması beklenen Cengiz'in taraftara seçim hediyesi olarak Yuto Nagatomo'yu düşündüğü öğrenildi. 

Devre arasında înter'den geldiği Sarı-Kırmızılılar'da adaptasyon sürecini çok çabuk atlatan ve formayı kapan Japon sol bek, sergilediği özverili futbolla 21. şampiyonluğun sembol isimlerinden biri olmayı başardı.

Hem saha içinde hem de saha dışında örnek bir profil sergileyen Nagatomo'nun gelecek sezon da takımda olmasını isteyen başkan Cengiz, 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini alarak taraftarı ilk hediyeyi vermek istediği belirtildi. Ayrıca İtalyan medyası da Japon yıldızın durumuyla yakından ilgileniyor. 

Çizme basını, Sarı-Kırmızılı yönetimin bonservisi İnter'de bulunan Yuto Nagatomo için 3 milyon euroyu gözden çıkardığını ve bu transferi bitirmek için kararlı olduğunu yazdı. Japon futbolcunun da kariyerine G.Saray'da devam etmek istediği bilinirken, ilerleyen günlerde bu transferle ilgili resmi adımları atılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler