Galatasaray'dan Emre Akbaba ve Diagne açıklaması

08.09.2020 - 15:40 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 15:52

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Emre Akbaba ve Diagne açıklaması geldi. Diagne ve Emre'nin sakatlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Galatasaray'dan Emre Akbaba ve Diagne açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Mbaye Diagne ve Emre Akbaba'nın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Diagne ve Emre Akbaba hakkında...

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Mbaye Diagne ve Emre Akbaba, fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde kendileri için hazırlanan özel program dâhilinde takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştı" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Galatasaray Futbol Takımı, 2020-2021 Süper Lig Sezonu birinci haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra altıya altı hedefsiz pas çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde altıya altı dar alan oyunları oynandı. Ana bölümde 11’e 11 sınırlı alanda kurallı oyun gerçekleştirildi.

Son bölümde ise yüksek şiddetli interval koşular üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. 

Sarı-kırmızılı takım, Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

 

Senin için hazırladığımız haberler