Galatasaray'dan Fatih Altaylı'ya cevap

06.10.2020 - 14:30 | Son Güncellenme: 06.10.2020 - 14:50

Son dakika Galatasaray haberi... Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili konuşan Fatih Altaylı'ya cevap verdi. Peki Yusuf Günay Fatih Altaylı için ne dedi? Falcao hakkında o sözleri söyledi mi? İşte detaylar...

Galatasaray'dan Fatih Altaylı'ya cevap

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kadın ve Erkek Voleybol Takımları için HDI Sigorta ile yapılan bir yıllık isim sponsorluk anlaşmasının basın lansmanına katılan Yusuf Günay, gazeteci Fatih Altaylı hakkında konuştu.

Altaylı'nın kaos ortamı yaratma çabası içinde olduğunu ifade eden Günay, ""Galatasaray'da bir kaos ortamı yaratmaya yönelik bir girişim söz konusu. Fatih Altaylı da bunlardan biri. Her hafta bizlere hakaret ederek bir program yapmaktadır. Bizden önceki yönetimlere de yaptı aynısını. Eleştirmiyor, hakaret ediyor. Basın özgürlüğü bu değil" dedi.

Galatasaraylı yönetici; Altaylı'nın teknik direktör Fatih Terim hakkındaki iddiası üzerine, "Dün akşam yine Fatih Altaylı bazı ithamlarda bulunuyor. 'Efsanemiz Fatih Terim koridorlarda yöneticilere küfrederek dolaşıyor' dedi. Hocamız zaten buna cevap verecektir ama böyle bir şey söz konusu olamaz. Zaten bu eylemde Fatih Hoca değil, hiç kimse bulunamaz da" açıklamasını yaptı.

Fatih Altaylı, dün (Pazartesi) yayınlanan Spor Saati programında Fatih Terim ile Galatasaray yönetimi arasındaki ilişki hakkında, "Yönetim, Fatih Terim'den randevu alamıyor. Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor" ifadelerini kullanmıştı. (HABER İÇİN TIKLAYINIZ)

Falcao açıklaması

Öte yandan Yusuf Günay, Kasımpaşa'ya 1-0 kaybedilen maçta Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya tepki gösterdiği yönündeki iddiaları da yalanladı.

Günay konuyla ilgili, "Bir arkadaş Kasımpaşa maçından sonra, benim Falcao için bir şeyler söylediğimi iddia etmiş. Bu tamamen uydurma. Zaten mevzubahis söylemde de bir şey yok ama ben söylemedim. Söylesem, 'söyledim' derim. Amaçları zaten belli" diye konuştu.

Habertürk TV muhabiri Ayhan Şensoy, "Galatasaray yöneticisi Yusuf Günay ikinci yarı Falcao'nun kaçırıldığı gol sonrası VIP tribününde, ‘O kadar para veriyoruz, bir işe yara bari’ dedi..." ifadesini kullanmıştı. (HABER İÇİN TIKLAYINIZ)

 

 
Senin için hazırladığımız haberler