Galatasaray'dan Bayern'e ilk yarıda büyük üstünlük

24.10.2023 - 20:51 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 21:07

Galatasaray-Bayern Münih maçının ilk yarısı 1-1 sona ererken; takımlar soyunma odasına giderken ortaya çarpıcı istatistikler çıktı. Galatasaray, Alman devini deyim yerindeyse kalesine hapsetti.

Galatasaray'dan Bayern'e ilk yarıda büyük üstünlük

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Bayern Münih'i konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, bu sezonun Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek favoriler klasmanında Manchester City'nin ardından ikinci sırada yer alan rakibi karşısında ilk yarı şov yaptı. 

8. dakikada Kingsley Coman'ın golüyle 1-0 geri düşmesine karşın temsilcimiz, rakip kaleyi ablukaya aldı. Özellikle Kerem Aktürkoğlu ile gollere yaklaşan Galatasaray, 30. dakikada Mauro Icardi'nin panenka golüyle 1-1'i yakaladı. 

Maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken; ortaya dikkat çekici istatistikler çıktı. Galatasaray, ilk yarı rakip kaleye 16, Bayern Münih ise 3 şut çekti. Galatasaray'ın şutlarının 3'ü, Bayern'in ise 2'si isabetli oldu. 

İlgini Çekebilir
Icardi golünü attı, elit kulübe girdi!
Habere Git

Galatasaray'dan Bayern karşısında bir ilk

Galatasaray, Opta'nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2003/04'ten bu yana bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında Bayern Münih kalesine en fazla şut çeken takım oldu.

Senin için hazırladığımız haberler