Galatasaray'dan Feghouli kararı!

07.07.2020 - 10:22 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 10:34

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla eleştirilerin hedefi olan Sofiane Feghouli ile ilgili karar verildi. Feghouli ile yollar ayrılacak mı?

Galatasaray'dan Feghouli kararı!

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Trabzonspor'a 3-1 kaybetmişti. Bu maçta kırmızı kart görerek takımının uzunca bir süre 10 kişi oynamasına sebebiyet veren Sofiane Feghouli ile ilgili karar çıktı. Feghouli ile yollar ayrılacak mı? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde...

Fatura Feghouli'ye çıktı

Trabzonspor yenilgisinin faturası, gördüğü kırmızı kartla Galatasaray'ı 10 kişi bırakan Sofiane Feghouli'ye çıkarıldı.

Feghouli ile yollar ayrılacak

Kırmızı kart sonrası sosyal medyada da ağır şekilde eleştirilen Feghouli kaçan Şampiyonlar Ligi fırsatının da tek sorumlusu olarak gösterildi. Bu tepkilerden sonra yönetim de Cezayirlinin biletini kesti.

Pazarlık bile yapılmayacak

Sabah'ın haberine göre, maaşı 4 aydır ödenmediği için Feghouli'ye verilecek para cezasının bir karşılığı bulunmuyor. Ancak yönetim 30 yaşındaki oyuncuya teklif gelmesi halinde dahi pazarlık yapmayacak.

2 yıl daha kalsa 8 milyon Euro ödenmiş olacak

Takımda iki yıl daha kalırsa 8 milyon euro ödenecek Cezayirli yıldızın maliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray, gerekirse bonservis bedeli almadan Feghouli'yi göndermeye hazır.

Senin için hazırladığımız haberler