Galatasaray'dan İstanbulspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Paylaşım

Orhan Gülek
24.04.2023 - 22:53 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 23:02

Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe, İstanbulspor ile 3-3'lük skorla berabere kaldı. Maç sonu Galatasaray sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Galatasaray'dan İstanbulspor - Fenerbahçe Maçı Sonrası Paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. 90+6. dakikada Eze'nin golüne engel olamayan Sarı Lacivertliler zirve yarışı mücadelesinde Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada büyük şans tepti.

Karşılaşma sonrası lider Galatasaray, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşım geldi.

Galatasaray'ın paylaşımı gündem oldu

Maçın bitiş düdüğünün ardından Galatasaray sosyal medya hesabından sarı kırmızı kalp emojisi paylaşıldı. Bu mesaj sosyal medyada kısa zamanda büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş ile derbi maçına çıkacak olan Galatasaray'da böylece Fenerbahçe maçından gelen sonuç olumlu bir hava yarattı.

Kanarya'nın planları tutmadı

Öyle ki bu haftanın Fenerbahçe açısından bir diğer önemi de Galatasaray'ın da Karagümrük'e karşı puan kaybetmesiydi. 3-3'lük beraberliğin ardından Fenerbahçe sahasında galip gelerek aradaki puan farkını 4'e indirmek istiyordu. Ancak planlar tutmadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye büyük şok! Bu kez uzatmada yıkıldı
Habere Git

Eze'den Fenerbahçe'ye büyük çelme

Karşılaşmada Fenerbahçe, 25 ve 51. dakikalarda Arda Güler'in golleriyle 2-0 öne geçti. İstanbulspor, 57 ve 66. dakikalarda Ethemi'nin golleriyle skoru 2-2'ye getirdi. 

Karşılaşmanın 71. dakikasında Joao Pedro sahneye çıktı Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 90+6. dakikasında Eze attığı golle bir kez daha eşitliği getirdi ve karşılaşma 3-3 berabere sona erdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki fark değişmedi

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 64'e, İstanbulspor ise 29'a yükseltti. Fenerbahçe karşılaşmadan galibiyetle ayrılsaydı lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını 4'e düşürecekti. 

Fenerbahçe, Sivas'a gidecek

Gelecek hafta Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. İstanbulspor da sahasında Giresunspor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler