“Galatasaray’dan Fenerbahçe'ye gitmemin sebebi…”

06.12.2020 - 16:36 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 16:55

Son dakika basketbol haberleri... Şu sıralar Darüşşafaka Tekfen için mücadele eden tecrübeli gard Sinan Güler, Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer süreci hakkında çarpıcı detayları anlattı. Sinan Güler’in ayılmasının sebebi Ergin Ataman mı? İşte detaylar…

“Galatasaray’dan Fenerbahçe'ye gitmemin sebebi…”

ING Basketbol Süper Ligi’nin tecrübeli oyuncusu Sinan Güler, NTV’de Emek Ege’nin sunduğu “Kırılma Anı” programının konuğu oldu.

"Korku ve tehdit hissettirecek şeyler yaşadım"

Türk sporunun sosyal medya ile iç içe olduğu bir dönemde Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğunu söyleyen Sinan Güler, “Korku ve tehdit hissettirecek belki 1-2 şey yaşamışımdır ve hepsi yüz yüze olduğum anlar oldu ama bugün üzerinden yaklaşık 3 buçuk sene geçmiş. Karşılaştığım çoğu Galatasaray taraftarının kinayeli ama güzel sözlerini dinleyebiliyor olmak, bir şekilde söylenilen ve yapılanların yanında çok daha gerçekçi geliyor. Kolay değil; süreci net biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan neden ayrıldı?

Galatasaray’ın Ergin Ataman ile yollarını ayırmasından dolayı Aslanlar’a veda ettiğini söyleyen Güler, “Ergin Ağabey her zaman yukarıyı hedefleyen ve hedefleri kendi koyan ve o hedeflerin arkasında yürüyen biri. En fazla, o hedefleri koyamayacağı ortamlar hazırlanmaya niyetlendi diyebilirim ve ben Ergin Ağabey ile 8 sene beraber çalıştık. Oyuncu-antrenör ilişkisinin bambaşka yerlere geldiği dönemler oldu. O hedeflerin konulmamasının yanında Ergin Ağabey ile kurulan diyaloglarla benzer bir ortamla karşılaştığımı söyleyebilirim.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler