Galatasaray'dan Işıtan Gün Açıklaması!

Akın Ungan
05.01.2022 - 23:14 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 00:55

Son dakika! Galatasaray, Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Işıtan Gün kimdir? Hakkında ne haberleri çıktı?

Galatasaray'dan Işıtan Gün Açıklaması!

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün hakkında bir süredir bazı haberler çıkıyordu. Galatasaray, Yönetim Kurulu üyesi hakkında resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son günlerde bazı basın organları ve sosyal medyada Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Işıtan Gün hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisinin futbolun dünyadaki çeşitli paydaşları ile yürüttüğü görüşmeler Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun bilgisi ve yetkilendirmesi çerçevesinde gerçekleşmektedir. Değerli çalışma arkadaşımızı bu görüşmelerinden dolayı hedef alan mesnetsiz karalamaları en güçlü şekilde kınıyor, kendisinin tereddütsüz yanında durduğumuzu ve dilerse başlatacağı hukuki sürece destek vermeye hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Işıtan Gün hakkında nasıl haberler çıkmıştı?

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Işıtan Gün ve Bikem Kanık hakkında, Sarı-kırmızılı ekibin istemeyeceği bazı iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Işıtan Gün ve Bikem Kanık, Galatasaray'da başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasını istedi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Bikem Kanık ve Işıtan Gün sessizliğini bozdu: Fatih Terim'in gitmesini istediler mi?
Habere Git

Hedef haline geldiler

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıdan sonra Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ve yönetici Işıtan Gün'ün Fatih Terim'in istifasını istediği haberleri yayıldı. Bunun üzerine sosyal medyada bu iki yönetici hedef haline geldi.

Işıtan Gün kimdir?

7 Aralık 1975 doğumlu Işıtan Gün, Türk iş insanı ve spor yöneticisidir. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Fortuna Sittard Başkanıdır.

Ankara'da doğan Işıtan Gün, Kadıköy Anadolu Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra New York Şehir Üniversitesi Uluslarası Finans Bölümünde masterını tamamladı. ABD'de çeşitli sektörlerde çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönerek Met Capital Partners şirketinde yöneticilik yaptı.

16525 sicil numaralı Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu. Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal döneminde Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden sorumlu İcra Kurulunda görev aldı.

2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde Burak Elmas'ın listesinde yer aldı. Elmas seçimi kazandıktan sonra Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler