Katar Dünya Kupası sonrası Galatasaray'dan Memphis Depay'e transfer atağı

Orhan Gülek
30.10.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 30.10.2022 - 10:38

Yeni sezonda yaptığı transferlerle ses getiren Galatasaray, devre arasında da Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Memphis Depay'i kadrosuna katmak için atağa geçti.

Katar Dünya Kupası sonrası Galatasaray'dan Memphis Depay'e transfer atağı

AJANSSPOR - HABER

Katar Dünya Kupası nedeniyle 13 Kasım'da Süper Lig'e ara verilecek olması Galatasaray'ı transfer de atağa geçirdi. Galatasaray'ın yaz transfer döneminde de gündemine gelen Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Memphis Depay'ı devre arasında kesin olarak kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

Galatasaray'da çözüm Memphis Depay

Yaz transfer döneminde kadrosuna yaptığı flaş takviyelere rağmen şu ana kadar hücum verimliliğinde çok başarılı olamayan Galatasaray, bu sorunu Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Memphis Depay ile çözmek istediği belirtiliyor.

Seferovic yerine Depay

Fotomaç'ın haberine göre sarı kırmızılı yönetim, sezon başında Benfica'dan çok büyük umutlarla kiralanan ancak şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Haris Seferovic'le yollarını ayırıp, Memphis Depay'i transfer etmek istiyor.

İlgini Çekebilir
İlkay transferinde Galatasaray'a zorlu rakip!
Habere Git

Depay'in kaderi Dünya Kupası sonrası belli olacak

Kış transfer döneminde Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Depay için, Galatasaray ve Sevilla'nın ilgisinin olduğu belirtiliyor. Hollanda Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosuna da seçilen Depay'ın, yeni takımını Katar'dan sonra seçeceği öğrenildi.

Depay, Barcelona'da mutsuz

Memphis Depay, yeni sezonda Barcelona'da aradığı şansı bir türlü bulamamış durumda. Sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalmıştı ki kadrodaki devamlılığı adına bunun da dezavantaj oluşturduğu ortamda 2 lig maçına çıkıp 1 gol atabildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece toplam 16 dakika forma giydi. Hollanda ile başarılı performansını ise sürdürüyor. UEFA Uluslar Ligi'nde bu sezon çıktığı 4 maçta 3 gol, 1 asistlik skor katkısı yaptı. 

Galatasaray'a Depay transferinde güçlü rakip!

Barcelona, Memphis Depay ile yollarını yaz aylarında ayırmak istiyordu. Bu doğrultuda Hollandalı yıldızın ismi, Galatasaray ile de anılmıştı. Fakat en ciddi görüşmeler Barcelona ile Juventus arasında gerçekleşmişti. Transferin bitme noktasına geldiği belirtilirken ekonomik nedenler ile son anda gerçekleşmemişti. Dünya Kupası sonrası Galatasaray ile birlikte Juventus'un da tekrardan transfer de atağa geçeceği iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler