Galatasaray'dan flaş karar! Sezon başında geldi, devre arasında gidiyor

Akın Ungan
01.11.2023 - 08:32 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 08:44

Galatasaray, sezon başında Tottenham'dan kiraladığı Tanguy Ndombele'den beklediği performansı alamadı. Sarı-Kırmızılılar Fransız orta saha ile yollarını ayıracak.

Galatasaray'dan flaş karar! Sezon başında geldi, devre arasında gidiyor

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çizdiği grafikle taraftarını sevindiren Galatasaray, sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim yaptığı yıldız takviyelerle kadrosunu güçlendirdi. Premier Lig temsilcisi Tanguy Ndombele'den ise beklenen performans henüz görülemedi.

Devre arasında yollar ayrılabilir

İstanbul'a geldiği günden bu yana fazla kilolarıyla dikkat çeken ve teknik direktör Okan Buruk tarafından orta sahaya henüz monte edilmeyen Tanguy Ndombele hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre Dursun Özbek yönetimi, devre arasında Ndombele ile yollarını ayırabilir.

Fazla kilolarından kurtulamadı

İmza günü görülen fazla kilolarını henüz atamayan Tanguy Ndombele, idmanlarda da beklentinin altında kaldı. Okan Buruk'tan zaman zaman forma şansı bulan Ndombele, bu şansları da doğru kullanamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın rakibinde Zidane sesleri
Habere Git

Zorunlu olmayan satın alma opsiyonu var

Sezon başında Tottenham ile yapılan anlaşmada Galatasaray, Tanguy Ndombele'nin sözleşmesine zorunlu olmayan satın alma opsiyonu eklemişti. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, Fransız futbolcunun performansından memnun kalırsa 15 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisini alabilecekti. Fakat yönetim, Ocak ayında yıldız oyuncuyla yolları ayırma kararı aldı.

Ndombele'nin Galatasaray performansı

Süper Lig'de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 olmak üzere toplam 7 müsabakada görev alan Tanguy Ndombele, 123 dakika sahada kaldı. Fransız orta saha gol ya da asist katkısı sunamadı. Transfermarkt verilerine göre Ndombele'nin güncel piyasa değeri 21 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler