Galatasaray'dan flaş Ozan Kabak kararı! Sözleşmesi...

30.12.2018 - 09:04 | Son Güncellenme: 30.12.2018 - 12:04

Galatasaray'dan flaş Ozan Kabak kararı! Sözleşmesi...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni prenslerinden biri olan Ozan Kabak, sarı-kırmızılılarda kaldı. 

Dursun Özbek yönetimi, Ozan Kabak için sözleşmeye madde koymuştu

Dursun Özbek yönetimi, daha önce genç futbolcuyla 2020’ye kadar yaptığı mukaveleye, “7.5 milyon euro getirirse serbest kalır” maddesi koymuştu.

Mustafa Cengiz'den Ozan Kabak açıklaması

Başkan Mustafa Cengiz de konuyla alakalı, “Maalesef böyle bir durum var. 7.5 milyon euroluk bir teklif gelir ve Ozan da gitmek isterse yapabileceğimiz hiçbir şey yok” demişti.

İtalya'dan Ozan Kabak iddiası

Genç yıldız adayını yakından takip eden İtalyanlar, Ozan’la ilgili bu kez Sarı-Kırmızılı taraftarları mutlu edecek bir iddiada bulundu.

Ozan'ın sözleşmesi 2024'e kadar uzatıldı

Çizme basınında çıkan haberlerde Ozan’ın 2020’de bitecek mukavelesini 2024’e kadar uzattığı belirtildi.

Serbest kalma maddesi 20 milyon Euro'ya çıkarıldı

Ayrıca 7.5 milyon euroluk çıkış maddesinin de 20 milyon euroya yükseltildiği aktarıldı. Ozan’ı isteyen Inter ve Roma’nın artık bu transfer için en az 20 milyon euro ödemek zorunda olduklarının altı çizildi.

Inter ve Roma Ozan Kabak'ı gündemine almıştı

Inter ve Roma, G.Saray’ın 2000 doğumlu futbolcusu için 7.5 milyon euro ödemeye hazırdı. Ancak yeni koşullarda bu rakam artmış oldu.

Galatasaray, 20 milyon Euro'dan daha fazla da kazanabilir

Ayrıca Ozan’ın birden fazla talibi olması durumunda 20 milyon euroluk çıkış maddesine rağmen kulüp bu transferden daha fazla para kazanabilir.

Ozan Kabak, sezonu Galatasaray'da tamamlayacak

Fatih Terim’in üstüne titrediği genç yeteneğin en azından bu sezonu G.Saray’da tamamlaması bir anlamda kesinleşti. Sezon sonunda ise yine hareketli günler yaşanabilir. (Akşam)

Öte yandan Ozan Kabak, altyapısından yetiştiği Galatasaray’a duyduğu büyük sevgiyi ve vefayı ispat eden bir yanıt verdi.

Genç stoper ve menajeri, “Galatasaray Kulübü’nün onayı olmadan ve istekleri yerine getirilmeden bu teklife olumlu yanıt veremeyiz. Öncelikle Galatasaray Yönetim Kurulu’ndan izin alacağız. Eğer onlar izin verirse sizinle masaya oturup görüşebiliriz” cevabını verdi.

İtalyan devi onu istiyor

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ozan Kabak'a İtalya'dan flaş talip.

İtalyan devi Roma, Galatasaray'ın genç futbolcusu Ozan Kabak'ı transfer etmek istiyor.

Roma Sportif Direktörü Monchi, genç stoperi transfer etmek için girişimlere başladı.

A Spor'un haberine göre Roma, Ozan Kabak'ın 7.5 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedelini ödemeye hazır. 

Ozan Kabak hakkında genel bilgiler...

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ozan Kabak'ın babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara'da görev yaptığı sırada dünyaya gelen Ozan Kabak aslen Mardin'e bağlı olan Derik ilçesinden.

 

 

Stoper olarak görev yapan Ozan Kabak 1.85 cm boyunda. Ozan Kabak 29 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasında yedek kulübesinde oturdu.

 

Fatih Terim tarafından maç kadrosuna dahil edilen Ozan Kabak'ın mutluluğu da maç sonu yüzünden okundu. Ozan Kabak, Galatasaray'da 43 numaralı formayı giyiyor. Ankara doğumlu genç yıldız, 1.85'lik fiziğiyle hava toplarında da kendisine avantaj sağlayabilen bir isim.

 

Sol ayağını etkili şekilde kullanabilen Ozan, 1 Temmuz 2017'de profesyonel sözleşme imzaladı ve Galatasaray'la 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı var.

2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer bulan Ozan Kabak, sırasıyla16 yaşaltı, 17 yaşaltı, 19 yaşaltı ve 21 yaşaltı takımlarında forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler