Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Stoper için...

03.01.2019 - 09:06 | Son Güncellenme: 03.01.2019 - 12:06

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Stoper için...

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Devre arasında kadrosuna forvetin yanı sıra stoper takviyesi de yapmayı planlayan Galatasaray, dünyaca ünlü stoperin transferinde büyük mesafe kaydetti.

Galatasaray'da transfer konusu masaya yatırıldı

Galatasaray’da Fatih Terim’in dönmesiyle beraber Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay dün soluğu tesislerde aldı. Sarı-kırmızılılarda başta Brezilyalı golcü Alan transferi olmak üzere transfer konusunda son durum ele alınıdı.

Mangala transferinde olumlu gelişmeler

Milliyet'te yer alan habere göre; stoper adayları arasında gündeme gelen Eliaquim Mangala ile ilgili gelişmelerin de olumlu gittiği belirtildi. 

Galatasaray, Mangala'yı kiralamak istiyor

27 yaşındaki stoper için Manchester City ile görüşen idareciler İngiliz kulübünde şans bulamayan Fransız oyuncuyu kiralamak istiyor.

Mangala, City'de şans bulamıyor

Piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız stoper bu sezon City'de hiçbir resmi maçta forma giyme şansı bulamadı.

Serdar Aziz konusu...

Öte yandan sarı-kırmızılılarda  beklenen görüşme ise olmadı.  Maldivler’deki tatilini kısa kesip İstanbul’a dönen, daha sonra ortada yanlış anlaşılma varsa hocasından özür dileyeceğini açıklayan Serdar Aziz dün bu görüşmeyi yapamadı.

Görüşme yapılacak ama...

Teknik Direktör Fatih Terim’in isteğiyle taraflar arasındaki görüşmenin bu öğlene alındığı belirtildi.

Serdar antrenmana çıkmadı

Ancak; Serdar cephesinde görüşmenin ertelenmesi moralleri bozdu. Serdar erteleme yüzünden Florya’ya gitmedi ve antrenmana da çıkmadı. 

Galatasaray, lig ve Avrupa'da başarılı olmak istiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra Avrupa Ligi'nde de başarılı bir performans ortaya koymak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim, devre arasında bazı şeylerin toparlanacağı yönünde sinyaller vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler