Galatasaray'dan forvet için Ada'ya çıkarma!

30.08.2018 - 08:30 | Son Güncellenme: 30.08.2018 - 11:30

Bafetimbi Gomis'in ayrılmasının ardından forvet arayışlarını hızlandıran Galatasaray'ın gündemine, İngiltere'de forma giyen üç isim gelmiş durumda. Galatasaray; Stefano Okaka, Mame Diouf ve Oumar Niasse için temaslarını hızlandırdı.

Galatasaray'dan forvet için Ada'ya çıkarma!

Aslan'dan Okaka'ya kiralama teklifi

Aslan, Watford’un 29 yaşındaki İtalyan golcüsü Okaka’yı gündemine aldı. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli futbolcuyu kiralamak için düğmeye bastı.
İngiltere’de transfer döneminin kapanmasıyla birlikte, kulüpler her ne kadar alım işlemlerini kapatsa da, satış süreci devam ediyor. İngiliz kulüpleri kadroda düşünmedikleri isimleri, maliyetlerinden kurtulmak amacıyla göndermeye sıcak bakıyor.
Galatasaray cephesi de bu fırsatı kullanarak Okaka’yı kadrosuna katmaya çalışıyor.
Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

Diouf önerildi temaslar başladı

Golcü arayışları doğrultusunda sadece gündemdeki isimler değil, menacerlerin önerdiği futbolcular da Galatasaray Yönetimi ve teknik heyeti tarafından değerlendirmeye alınıyor. Bu bağlamda, yeniden yuvaya dönen Ndiaye ile beraber forma giyen Stoke City’nin santrforu Mame Diouf, Cim Bom’a teklif edildi.
Sarı- Kırmızılılar oyuncunun performansı ve fiziksel durumunu masaya yatırmış durumda.
Sarı- Kırmızılılar oyuncunun performansı ve fiziksel durumunu masaya yatırmış durumda.
Tarafların şimdilik maliyet konusuyla ilgili görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Niasse işine Everton engeli

Modeste transferi olmayınca son çare olarak Niasse’yi gündemine alan Galatasaray, Everton’la pazarlık masasına oturdu. Ancak İngiliz kulübü, oldukça zor şartlar öne sürmüş durumda.
Bunun sebebi ise Everton’da teknik heyetin, Niasse’nin gönderilmesine sıcak bakmaması.
Şu sıralarda Cenk Tosun’un birinci forvet olarak görev yaptığı İngiliz kulübü, 3.5 milyon Euro civarında bir kiralama bedeli talep etti.

Galatasaray hem oyuncuyla hem de Everton’la görüşüyor. Maliyet Cim Bom’un istediği aşamaya gelirse transfer gerçekleşebilir. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler