SON DAKİKA! Galatasaray ilk transferi yaptı...Milli oyuncu tamam!

21.01.2021 - 00:01 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 12:17

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Ocak ayı transfer döneminde henüz sessizliğini koruyan Galatasaray, Halil Dervişoğlu'na transfer teklifi yaptı. Futbolcu ile anlaşma tamam. Peki kulübüyle anlaşma sağlandı mı? Halil Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında ve kaç gol attı? İşte detaylar...

SON DAKİKA! Galatasaray ilk transferi yaptı...Milli  oyuncu tamam!

Salim MANAV -AJANSSPOR

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transferi için kulübü Brentford’a ve oyuncuya resmi transfer teklifi yaptı. Sarı-kırmızılılar, Halil Dervişoğlu'nun transferi için futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Detaylar haberimizde...

Baba Dervişoğlu Galatasaray ile görüştü ve anlaştı

Halil Dervişoğlu, Alanyaspor'la anlaşma sağlanmıştı fakat kulübü FC Brentford bu transfere izin vermedi. Dervişoğlu ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasararay futbolcu ile el sıkıştı.

Öte yandan Halil Dervişoğlu'nun babası Muzaffer Dervişoğlu, Galatasaray - Denizlispor maçını Türk Telekom Stadyumu'nda takip etti. Baba Dervişoğlu, Galatasaray ile görüşmeye gitti ve transferde önemli bir adım atıldı. Muzaffer Dervişoğlu kendisiyle yaptığımız görüşmede, "Galatasaray ile anlaştık" açıklamasını yaptı.

Yaşanan gelişmelerinin ardından Halil ile anlaşan Aslan, oyuncunun kulübü Brentford ile de anlaşma sağladı. 

Sarı-kırmızılı takım milli oyuncuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı.

Öte yandan Halil Dervişoğlu uçak biletini aldı ve yarın İstanbul'da olacak.

Halil Dervişoğlu'nun kariyeri

21 yaşındaki futbolcu bu sezon FC Brentford'dan Twente'ye kiralandı ve Ocak ayında tekrardan İngiliz kulübüne geri döndü.

Halil Dervişoğlu bu sezon 3'ü ilk 11, 12 maçta görev alırken 1 de gol attı. Dervişoğlu, Türkiye U21 takımında 11 maç oynadı, 8 kere ağları havalandırdı. 

3 farklı takımda...

FIFA'nın 2020-2021 sezonu için belirlediği kurala göre Halil Dervişoğlu 3 farklı takımda forma giyebilecek.

Tatsız olay

Galatasaray'ın sezon başında Ümit Milli Takım ile Florya'da oynadığı karşılaşmada Marcao'nun Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve çıkan olay üzerine mücadelenin 70. dakikada tamamlandığı iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler