Galatasaray'dan Gökdeniz Bayrakdar operasyonu! İşte teklifin detayları

Akın Ungan
06.06.2024 - 19:20 | Son Güncellenme: 06.06.2024 - 19:41

Galatasaray, Süper Lig'in yeni takımı Bodrumspor'da forma giyen Gökdeniz Bayrakdar'ı transfer etmek için teklif yaptı. Anlaşma olmazsa Kocaelispor devreye girecek.

Galatasaray'dan Gökdeniz Bayrakdar operasyonu! İşte teklifin detayları

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, yeni dönem hazırlıklarına başladı. Sarı-Kırmızılı takım transfer çalışmalarına hız verdi.

Gökdeniz Bayrakdar Galatasaray'ın radarında

Yeni Çağrı Gazetesi'nden Kağan Dursun'un haberine göre yıldız oyuncuların yanı sıra geleceğe dönük yatırımlarda da bulunmak isteyen Galatasaray, Trendyol 1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u devirerek Süper Lig'e yükselen Bodrum FK'nin genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar'ı transfer listesine aldı.

İşte Gökdeniz Bayrakdar için Galatasaray'ın teklifi

Sarı-Kırmızılı takım, Gökdeniz Bayrakdar'ın transferi için Bodrum FK ile masaya oturdu. Dursun Özbek yönetimi, Bodrum'a teklifte bulundu. Habere göre Galatasaray, Gökdeniz Bayrakdar'ın bonservisi için kiralık olarak Yusuf Demir + 2 milyon Euro önerdi.

İlgini Çekebilir
Icardi ve Barış Alper transfer olacak mı? Okan Buruk'tan net cevap
Habere Git

Bodrum'un beklentisi yüksek

Gökdeniz Bayrakdar'ı Temmuz 2023'te 675 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Antalyaspor'dan transfer eden Bodrum FK, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusundan daha yüksek bir gelir elde etmeyi planlıyor. TFF 1. Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çeken Gökdeniz Bayrakdar için Bodrum'un beklentisi 5 milyon Euro.

Kocaelispor beklemede

Gökdeniz Bayrakdar'ı altyapısından yetiştiren TFF 1. Lig temsilcisi Kocaelispor, eski futbolcusu için beklemeye geçti. Kocaeli Gazetesi'nin haberinde, Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği Gökdeniz'in Sarı-Kırmızılılar ile anlaşamaması durumunda Körfez ekibine transfer olacağı kaydedildi.

Gökdeniz Bayrakdar'ın kariyeri

Kocaelispor altyapısında yetişen Gökdeniz Bayrakdar, 2017'de Yeşil-Siyahlılar ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç futbolcu 2020'de 183 bin Euro karşılığında Süper Lig ekibi Antalyaspor'a imza attı. Gökdeniz, Ocak 2023'te Bodrum'a kiralandı. Bodrum, Temmuz 2023'te sağ kanat oyuncusunun bonservisini 675 bin Euro karşılığında aldı.

İlgini Çekebilir
Recep Durul: "Transferde tam yetki Ertuğrul Sağlam'da"
Habere Git

Gökdeniz Bayrakdar'ın performansı

Bu sezon, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmeyi başaran Bodrum FK'da 38 maça çıkan Gökdeniz Bayrakdar, 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 2731 dakika sahada kalan 22 yaşındaki futbolcu 5 müsabakada sarı kart gördü.

Daha önce Beşiktaş istemişti, Antalyaspor'u seçti

Gökdeniz Bayrakdar, Kocaelispor'da gösterdiği performans ile beğeni toplarken Süper Lig'in devlerinden Beşiktaş oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenmişti. Siyah-Beyazlı kurmaylarla görüşme gerçekleştiren genç futbolcu Antalyaspor'un da devreye girmesiyle seçimini Akdeniz ekibinden yana kullandı. Gökdeniz, bu tercihinin sebebini forma giyerek gelişmek istediği olarak göstermişti.

Gökdeniz Bayrakdar'ın Antalyaspor karnesi

Antalyaspor'da 87 maça çıkan Gökdeniz Bayrakdar, 16 gol, 3 asist kaydetti. 4147 dakika süre alan Gökdeniz, 11 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler