Değeri düşük, katkısı büyük golcü Galatasaray yolunda!

21.01.2021 - 10:58 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 11:05

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Henry Onyekuru transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'da hedef Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza. Cimbom, Boupendza için kulübü Hatayspor'a transfer teklifi yaptı. İşte Galatasaray - Aaron Boupendza transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Değeri düşük, katkısı büyük golcü Galatasaray yolunda!

AJANSSPOR -

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında ağırladığı Denizlispor'u 6-1'lik skorla geçen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Falcao ve Diagne'den bu sezon istediği verimi alamamıştı. Golcü arayışında olan Galatasaray, Hatayspor'un yıldız forveti Aaron Boupendza'yı gözüne kestirdi. İşte sarı-kırmızılıların Gabonlu oyuncu için yaptığı teklif.

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk eden Galatasaray, karşılaşmadan 6-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Sarı-kırmızılı takım, bir önceki iç saha maçında da başkent temsilcisi Gençlerbirliği'ni 6-0 yenerek gol şov yapmıştı. Ligin en çok gol atan takımlarından olan Galatasaray, forvet oyuncuları Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin performansından ise memnun değil.

Fotomaç'ın haberine göre Ocak ayı transfer dönemi içerisinde, forvet mevkisine takviye yapmak için çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılılar hedefini belirledi. Galatasaray, Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da harikalar yaratan Aaron Boupendza'ya talip oldu.

Ödeme planı hazır

24 yaşındaki Gabonlu yıldız golcü için kulübüne 1 milyon Euro peşin, 2.5 milyon Euro eylül ayında ödenmek üzere toplam 3.5 milyon Euro teklif edildi. Oyuncuya da 3.5 yıllık kontrat önerildi ve cevap bekleniyor.

Gol krallığında zirvede

Gabonlu futbolcu Aaron Boupendza ligde bu sezon 13 kez ağları sarsma başarısı gösterdi ve Süper Lig'in gol krallığı listesinde birinci sırada yer aldı.

Hatayspor'da yıllık 300 bin Euro kazanan Boupendza gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin de radarına girdi.

Öte yandan Galatasaray'da mevcut kadrosunda yer alan golcü Radamel Falcao yıllık 5 milyon Euro kazanıyor ve bu sezon 5 gol attı. 

İşte Hatayspor'dan resmi Boupendza açıklaması...

Senin için hazırladığımız haberler