Galatasaray, Yeni Transferlere İmza Töreni Düzenledi!

Ali Bozkurt
30.07.2023 - 17:20 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 22:59

Galatasaray, yeni transferleri Icardi, Zaha, Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Angelino isimlere toplu imza töreni düzenledi. Dursun Özbek, törende konuşma yaptı. Detaylar...

Galatasaray, Yeni Transferlere İmza Töreni Düzenledi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray yeni transferlerini taraftarı önüne sunuyor.  Cim Bom, Rams Arena'da düzenlenecek olan toplu imza törenini için hazırlıklarını tamamladı. İmza töreninde taraftarla buluşacak olan yıldızlar sahneye tek tek çağrıldıktan sonra taraftarla buluşacaklar. İşte canlı yayına dair merak edilenler...

Galatasaray imza töreni ne zaman?

Galatasaray yeni transferleri için dev imza törenini pazar günü saat 19.05'te yapılacak.

Galatasaray imza töreni nerede?

İmza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta yapılacak.

Galatasaray imza töreni hangi kanalda?

Galatasaray'ın dev mmza töreninin GS TV'de canlı olarak yayınlanacak.

İmza töreninde kimler olacak?

İmza töreninde Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu ve Kaan Ayhan'ın tanıtılması bekleniyor.

Dursun Özbek: "Cumhuriyet'in yüzüyüz dedik"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek cümlelerine "Değerli Galatasaraylılar, sevgili kardeşlerim, bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni sezon açılışımızı vesilesiyle bir aradayız. Cumhuriyet'in 100. yılında, şampiyon olmak en çok Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray'a yakışır demiştik. Bu hedefe ulaştık, mutluyuz, gururluyuz" ifadeleri ile başladı.

"Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü Galatasaray"

Galatasaray'ı Avrupa'nın zirvesine çıkarmayı hedeflediiklerini söyleyen Özbek "Değerli kardeşlerim, sizin desteğinizle bugün Türkiye'nin en çok kıskanılan kulübü Galatasaray olmuştur. Ben ve arkadaşlarımız göreve geldiğimizden beri bu anı paylaşmak için çalıştık değerli kardeşlerim. Amacımız Galatasaray'ı birlik ve beraberlik içinde eskiden olduğu gibi Avrupa'nın tepesine çıkarmak. Çünkü bizim yerimiz orası" dedi.

"Hamlelerimizi tüm dünya takip ediyor"

Galatasaray'ın transfer çalışmaları ile tüm dünyanın dikkatini çektiğini belirten Dursun Özbek "Türkiye'nin ilklerini başarmış Galatasaray'a zirvede olmak her zaman yakışmıştır, bundan sonra da yakışacaktır. Türk olmayan takımları birer birer yeneceğiz. Başarılı geçen sezonun ardından bir plan dahilinde çalışmalarımıza devam ediyor. Hamlelerimiz sadece ülkemizde değil tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor." dedi.

Hedef Avrupa'da şampiyonluk

Hayallerinin Rams Stadyumu'na bir Avrupa kupası getirmek olduğunu söyleyen Özbek “Stadımızda yine Avrupa şampiyonluğunu kutlayacağımız günlerin en kısa zamanda gelmesi dileğiyle yaşasın Galatasaray!" dedi.

Icardi transferine sponsor desteği

Mauro Icardi'nin maaşının bir kısmını sponsorların karşıladığını belirten Özbek "Kıymetli oyuncumuz Mauro Icardi, yıllık yaklaşık 40 milyon euro'luk teklifi reddederek, sponsorlarımızın 4 milyon euro'sunu karşıladığı toplamda 10 milyon euro'ya gelire imza atmıştır." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler