Galatasaray, Şenol Güneş'e Abaküs İle Hesap Yaptı!

05.11.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 00:05

Galatasaray Beşiktaş derbisinin ardından ilkokulda matematik öğreniminde kullanılan abaküsle hesap yaparak Şenol Güneş'e şampiyonluk sayısı cevabı verdi.

Galatasaray, Şenol Güneş'e Abaküs İle Hesap Yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'a imza attığı gün "Son 10 yılda herhalde en çok şampiyonluğu olan takım Beşiktaş" diyen Şenol Güneş'e, derbi zaferinden sonra Galatasaray'dan cevap geldi. Sarı kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, son 10 yılın şampiyonluk sayıları abaküs kullanılarak anlatıldı.

İlkokul göndermesi yaptı!

Galatasaray, ilköğretimde çocukların matematik öğrenirken kullanılan abaküsle şampiyonluk sayılarını hesaplayıp vermesi de manidar bulundu. Galatasaray, "Son 10 yıldaki lig şampiyonluklarımız ektedir" diyerek yaptığı paylaşım onbinlerce beğeni aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray paylaştı, Icardi Kartal'ı ağlattı!
Habere Git

Son 10 yılda en çok Galatasaray şampiyon

2011-12 sezonundan bugüne kadar Galatasaray 4 kez şampiyon olurken, bu süreçte Beşiktaş 3 kez mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor da birer kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Beşiktaş yöneticisi: Abaküs hesabı bile yanlış!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ise Galatasaray'ın abaküslü paylaşımına tepki gösterdi. Şenol, Galatasaray'ın abaküs hesabını bile yanlış yaptığını yazdı. Şenol, attığı tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Yenilmiş olabiliriz ama abaküs kullanmayı bilmemekte bu seviyede ayrı bir sıkıntı, son 10 yıl BJK 3, FB 1, TS 1, Başakşehir 1 kez şampiyon olduğuna göre kalan takım en fazla 4 kez olmuş olabilir ki toplam 10 olsun. Umarım sadece kurnazlıktır, zira öteki daha büyük bir sorun!"
Şenol, Galatasaray'ın son 10 yıl diyerek hesap yaptığını ama ortaya 11 şampiyonluk çıktığına dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler