Transfer haberleri | Galatasaray, Davinson Sanchez ile görüşmelere başladı

İsa Kethüda
04.09.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 23:27

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, Premier Lig'de Tottenham Hotspur forması giyen savunma oyuncusu Davinson Sanchez Mina ile görüşmelere başladı.

Transfer haberleri | Galatasaray, Davinson Sanchez ile görüşmelere başladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Tanguy Ndombele'nin ardından Premier Lig'de Tottenham Hotspur forması giyen savunma oyuncusu Davinson Sanchez Mina ile de görüşmelere başlandığını Kamyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Davinson Sanchez ile görüşmeler başladı

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Davinson Sanchez Mina'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur Football & Athletic Company Limited ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

4 yıllık sözleşme

Sarı-Kırmızılı yönetim, oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Ayrıca Galatasaray'ın transferini bitirdiği Davinson Sanchez, milli aradan sonra İstanbul'a gelecek.

Tottenham kariyeri

İngiliz kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Tottenham ile çıktığı 207 karşılaşmada 5 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Ndombele'yi resmen açıkladı!
Habere Git

42 milyon Euro'ya Tottenham'a transfer olmuştu

Kolombiyalı savunma oyuncusu 23 Ağustos 2017 tarihinde Hollanda devi Ajax'tan Tottenham'a 42 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Kolombiya Milli Takımı performansı

2016 yılından bu yana Kolombiya Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı savunma oyuncusu, görev aldığı 54 karşılaşmada 1 gol atarken 7 kez de sarı kart gördü.

Davinson Sanchez kimdir?

Kolombiya'nın Caloto şehrinde doğan Davinson Sanchez, 1,87 boyunda ve savunma bölgesinde oynuyor. Futbola CD América altyapısında başladı ve 2013 yılında Nacional U20'ye transfer oldu. Sanchez daha sonra Atlético Nacional ve Ajax'a geçiş yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan çifte transfer
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler