Galatasaray'dan hakem çıkışı! "VAR'daki arkadaş testleri geçememiş"

16.08.2024 - 23:02 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 23:34

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u 2-1 yendi. İbrahim Hatipoğlu, Mauro Icardi'nin VAR kararı sonucu iptal edilen golüne tepki gösterdi.

Galatasaray'dan hakem çıkışı! "VAR'daki arkadaş testleri geçememiş"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Konyaspor'un tek golü Oğulcan Ülgün'den geldi.

Icardi VAR'a takıldı

Mücadele 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle devam ederken 76'ncı dakikada Mauro Icardi, Dries Mertens'in pasında topu ağlara göndermeyi başardı.

Bu golün ardından VAR'da görev yapan Volkan Bayarslan, maçın orta hakemi Direnç Tonusluoğlu'nu golün öncesindeki pozisyonu izlemesi için VAR'a davet etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Young Boys maçları kadrosu belli oldu! 4 isim kesik yedi...
Habere Git

Direnç Tonusluoğlu, pozisyonun öncesinde topu kazanan Lucas Torreira'nın rakibine faul yaptığına karar verdi ve golü iptal etti.

"Federasyon başkanımızın yaptırımlarını merakla bekliyorum"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Mauro Icardi'nin iptal edilen golü hakkında şunları söyledi: "Federasyon Başkanımız sezon başında VAR hakemlerinin hata yapma lüksleri yok demişti. Buradan Federasyon başkanımızın bu VAR hakemiyle ilgili yaptırımlarını ve düşüncelerini merakla bekliyorum. Takipçisi olacağız."

"VAR ile ilgili teste tabi tutulsa onu da geçemez"

Karşılaşmanın VAR hakemi Volkan Bayarslan'ı da eleştiren Hatipoğlu, "VAR'daki hakem kardeşimiz (Volkan Bayarslan), bu sezon atletik performans testlerini geçemediği için VAR'a atanmış. Sadece atletik performans testlerini değil VAR ile ilgili teste tabi tutulsa onu da geçemez." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler