Galatasaray’dan hakem isyanı! İrfan Saraloğlu ateş püskürdü

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Galatasaray Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, Kasımpaşa maçının ardından hakem yönetimine tepki gösterdi. Lucas Torreira’nın kırmızı kartı ve oyunun duraklamaları hakkında eleştirilerde bulunan Saraloğlu, “Hakemlere aslında geçmiş olsun demek lazım” sözleriyle dikkat çekti.

Galatasaray’dan hakem isyanı! İrfan Saraloğlu ateş püskürdü
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 45. dakikada Abdülkerim Bardakcı’nın golüyle öne geçti. 65. dakikada Lucas Torreira’nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Galatasaray, 68. dakikada Rak-Sakyi’nin golüne engel olamadı. Barış Alper Yılmaz, 90. dakikada attığı golle Galatasaray’ı yeniden öne geçirirken, 90+6. dakikada Lemina farkı ikiye çıkardı. Mücadele, Galatasaray’ın 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonu Galatasaray Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu, değerlendirmelerde bulundu.

İşte Galatasaray Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu'nun açıklamaları

"Çok güçlü bir rakiple oynadık. Buraya kadar namağlup geldiler. Maçın ilk yarısını domine ettik. Ceza sahası içinde buluştuğumuz toplarda bitirici vuruşu yapamadık. İlk yarının son dakikasında attığımız duran top golüyle devreyi bitirdik.

Kırmızı kartı hakem arkadaşımız verdi ama öncesinde faul var. Yeterli derecede itilmedi... Yardım mı edecekler? İtince Abdülkerim'in dengesi bozuluyor. Lucas müdahale etmek zorunda kalıyor ve kart görüyor"

"Çok değerli bir hakem ancak sanki isteksizdi biraz. Saniyeleri sayarken olması gerekenden çok daha yavaş saydı. Topun oyunda kalma süresinin yükselmesini istiyoruz. Bu kural oyunun daha akıcı olması için kondu. Sürekli antrenörler bu kuralı uygulatmaya çalışıyor. Hakemlerin de uygulamaya destek olmaları gerekmiyor mu? Çok isteksiz ve yavaş hareket ettiğini gördüm hocamızın. Biz topun oyunda kalması için uğraşan, topun oyunda kaldığı zaman pozisyon bulabilen bir takımız. Hakemlerden bu anlamda destek bekliyoruz.

İkinci yarıda kart sonrası geri çekildik, dengemiz bozuldu. Golde de Sanchez'in oyun dışında olduğunu söyleyebilirim. O boşluktan golü buldular.

"Osimhen sakatlıktan yeni çıktı, korumak zorunda kaldık. Milli takımdan dönen oyuncuları korumak zorunda kaldık. Kadro derinliğimiz son derece iyi. Doğru kullanmalıyız. Oyuncu planlamasını iyi yapmalıyız. Hangi oyuncunun ne kadar oynayacağı gibi parametreler de var. Bunu yapmak zorundayız. Nasıl ki ikinci yarı 1-1'i yakalamış takıma karşı yaptığımız değişikliklerle de oynadığımız oyunla da başlayan taraftar coşkusu bizi galibiyete götürdü. Onların desteği olmadan olmaz. Onlardan ricam desteklerine devam etsinler" "Hakemlere başarılar diliyorum. Onlara aslında geçmiş olsun demek lazım"

Barış Alper Yılmaz'ın sağ bek performansı hakkında: "Barcelona maçına hocamız bakacak. Barış'ın performansından son derece memnunuz. Fizik gücünü, taktik anlayışıyla da pekiştirdi. Bu maçta defanstan öne çıkışları, bindirmeleri, topla birebir oyunuyla çok etkili oldu. Barış çok iyi bir futbolcu, çok daha iyi işler yapabilir"

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...