Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Hamit Altıntop açıklaması

23.07.2024 - 14:04 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 14:10

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Mehmet Büyükekşi federasyonunda Milli Takımlar'dan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan eski oyuncuları Hamit Altıntop'u sportif direktörlüğe önerdiği iddialarıyla ilgili konuştu.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Hamit Altıntop açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün yönetim kurulu toplantısında sportif direktörlük görevi için Hamit Altıntop ismini gündeme getirdiği ileri sürülmüştü. Öztürk. iddialara yanıt verdi.

"Benim alanım değil"

Metin Öztürk, Milliyet'e yaptığı açıklamada, Hamit Altıntop'u sportif direktörlüğe önerdiği iddiasıyla ilgili olarak "Futboldan sorumlu yöneticilerimiz İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş'tir. Benim alanım değil" dedi.

Federasyonda Milli Takımlar sorumlusuydu

Hamit Altıntop son olarak Mehmet Büyükekşi federasyonunda Milli Takımlar'dan Sorumlu yönetici olarak görev yapıyordu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF Başkanı olmasının ardından Ceyhun Kazancı bu göreve getirilmişti.

"Kardeşimin ücret alsanı söz konusu olamaz"

Öte yandan Metin Öztürk, kardeşi Çetin Öztürk'ün, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in danışmanı olarak göreve başlamasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"İki dönem Kürek Federasyonu başkanlığı yaptı. Kürek şubesiyle ilgili bir danışmanlık. Ücret alması ise söz konusu olamaz. Bu şube Bora Bahçetepe'ye bağlı. Başkanın birçok danışmanı olabilir."

Senin için hazırladığımız haberler