Voleybol Haberleri | Galatasaray’dan Hekimoğlu’na transfer

Ali Bozkurt
31.05.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 17:40

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Hekimoğlu GCT Bursa, Galatasaray HDI Sigorta’nın orta oyuncusu Cansın Hacıbekiroğlu’nu transfer etti. İşte detaylar...

Voleybol Haberleri | Galatasaray’dan Hekimoğlu’na transfer

AJANSSPOR HABER

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta’nın orta oyuncusu Cansın Hacıbekiroğlu Hekimoğlu GCT Bursa'ya transfer oldu. Cansın Hacıbekiroğlu, transferi resmi olarak açıklandı. İşte detaylar...

Hekimoğlu GCT Bursa sosyal medya hesabından “Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da oynayan 1987 doğumlu orta oyuncu Cansın Hacıbekiroğlu, yeni sezonda takımımızla anlaşmıştır. Oyuncumuza ve takımımıza, Axa Sigorta Efeler Ligi’nde gönülden başarılar diliyoruz.” İfadeleriyle transferi duyurdu.

1987 doğumlu 202 cm boyunda olan deneyimli orta oyuncu kariyerinde, Çankaya Belediyesi Anka, Maliye Gençlik ve Spor, Polis Akademisi, 4 Eylül Belediye Sivas, İnegöl Belediyespor, Bursa BBSK, Tokat Belediye Plevne Spor ve Galatasaray HDİ Sigorta ile mücadele etti. Gelecek sezon AXA Sigorta Efeler Ligi’nin yeni ekibi Hekimoğlu GCT Bursa’da formaya giyecek.

Cansın Hacıbekiroğlu’nun kariyerindeki ödülleri ise BVA Kupası’nda altın madalya, Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi’nde bronz ve altın madalya, Türkiye Kupası’nda ise gümüş ve bronz madalya bulunmakta.

Senin için hazırladığımız haberler