Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Icardi açıklaması! Arka adalesi...

01.09.2024 - 00:15 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 00:18

Son dakika | Galatasaray Yönetim Kutulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Icardi açıklaması! Arka adalesi...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, mücadeleyi 5-1 kazandı. Yıldız futbolcu Mauro Icardi, sakatlanarak oyuna devam edemedi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Icardi'nin sağlık durumu hakkında konuştu.

"2 penaltıyla bizi cezalandırdılar"

Hatipoğlu şunları kaydetti: "Seyircilerimiz için ön görülen rakam 1905'ti. Bence bu rakamlar çok fazla. Maçın hakemi için birkaç kelime etmek istiyorum. 2 tane ucuz penaltıyla karşı karşıya kaldık. Bu maç böyle olmasaydı 2 penaltıyla bizi cezalandırdılar. Kırmızı kartın VAR müdahalesiyle olması da hakem adına talihsiz bir andı. Bu kadar net pozisyonu görmemesi düşündürücüydü. Dünkü maçta neredeyse faulün yerini yedek kulübesi belirlemişti"

"4 Eylül'e kadar anlaşmaları yapacağız"

"Ayrılan oyuncularımız var. Hizmetleri için teşekkür ederiz. Elbette ki yerlerini dolduracağız. İsimlerden bahsetmek doğru değil. Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer sona erdi. Listemizdeki oyuncularla görüşüyoruz. En doğru şartlarda kulübe kazandıracağız. 4 Eylül'e kadar anlaşmaları yapacağız. İlk 3 maçı kazanarak milli araya girmekten mutluyuz. Zamanı iyi değerlendirip hedeflerimize ulaşacağımız kadroyu kurup takımımızı destekleyeceğiz"

İlgini Çekebilir
G.Saray'da şok! Mauro Icardi sakatlandı
Habere Git

"Doktorlar arka adalede problem tespit etti"

"Bu gecenin en üzüntü veren anı Icardi'nin sakatlandığı pozisyondu. Doktorlar arka adalede problem tespit etti. Gerekli tektikler yapılıp, açıklamalar yapılacaktır"

"Şampiyonlar Ligi bizi gerçekten üzdü"

"Takımımız lige başlarken bir miktar form tutma konusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Şampiyonlar Ligi bizi gerçekten üzdü. Yeni formatta Avrupa Ligi var. 25'inci şampiyonluğumuza ve Avrupa Ligi'nde final hedefliyoruz. 3 Büyükler ilk defa Avrupa'da bir aradalar. Bu ligi kimin önde tamamlayacağı önemli bir hedef olacaktır. Keyifli bir lig bizi bekliyoruz. Bu kupada final hedefliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler