Galatasaray'dan Icardi'nin sağlık durumu hakkında açıklama! Kaç hafta sahalardan uzak kalacak?

01.09.2024 - 15:28 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 17:31

Galatasaray Kulübü'nden Adana Demirspor ile oynanan lig maçında sakatlanan Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Galatasaray'dan Icardi'nin sağlık durumu hakkında açıklama! Kaç hafta sahalardan uzak kalacak?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor karşısına çıktı. Sarı kırmızılıların 5-1 galip geldiği maçın 24. dakikasında Arjantinli oyuncu Mauro Icardi yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

2. derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık

Galatasaray Kulübü'nden yıldız futbolcunun sağlık durumuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi’nin tedavisine başlanmıştır."

Kaç hafta sahalardan uzak kalacak? Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?

Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Yıldız golcünün Galatasaray'ın Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı derbi karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor.

4 kritik maç

Galatasaray'ın 15 Eylül Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor, 22 Eylül'de deplasmanda Fenerbahçe ve 25 Eylül'de Avrupa Ligi'nde sahasında PAOK ile karşılaşacak. Sarı kırmzılıların ertelenen Gaziantep FK karşılaşmasının ise 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde oynanacağı açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler