Galatasaray'da Gomis ve Seferoviç'in yerine Dembele ile Deniz Undav

Ali Bozkurt
23.11.2022 - 08:58 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 09:33

Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Gomis ve Seferoviç ile yollarını ayıracak. Cimbom Moussa Dembele ve Deniz Undav'ı transfer etmek istiyor.

Galatasaray'da Gomis ve Seferoviç'in yerine Dembele ile Deniz Undav

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, henüz Süper Lig'de golü olmayan Haris Seferoviç ile attığı son dakika golleriyle takımı sırtlayan Gomis'in yerine iki isim gündemine aldı. Cimbom, devre arasıdna Mauro Icardi'nin yanına bir yabancı golcü takviye etmek isterken gündeme bir yerli oyuncu daha geldi. Detaylar...

Anlaşma sağlandı

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün görüşme yaptığı Dembele'nin menajeriyle anlaşma sağlandığı iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre, Görüşmenin son derece pozitif geliştiği ve tarafların temel konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bundan sonraki süreçte Sarı-Kırmızılı kulübün, Lyon'la pazarlık sürecini başlatacağı belirtiliyor. Fransız kulübüyle ilk görüşmeyi ise yine Dembele'nin menajeri gerçekleştirecek ve oyuncunun bonservisi talep edilecek.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Sezon sonunda Lyon'la sözleşmesi bitecek olan Dembele'yi, Galatasaray'ın temmuz ayında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma imkanı bulunuyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın planı, yıldız futbolcuyu ocak ayında İstanbul'a getirmek. Bunun için de Lyon'la bir anlaşma yapılması gerekiyor. İlk olarak oyuncuyla anlaşan Galatasaray Yönetimi, böylece bonservis pazarlığında elini güçlü bir konuma getirmiş olacak.

Seferoviç'in yerine Dembele

Moussa Dembele transferi birkaç açıdan kritik öneme sahip. İlk olarak şu ana kadar verim alınamayan Haris Seferovic'in kiralık sözleşmesi feshedilebilecek. İkincisi de bonservisinin alınması oldukça zor görünen Mauro Icardi'nin alternatifi şimdiden belirlenmiş olacak. Sarı-Kırmızılılar işte bu nedenle ara transfer dönemi gelmeden bu operasyonu başarıyla tamamlamanın hesapları içinde.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istiyordu, Cenk Tosun devreye girdi! Beşiktaş...
Habere Git

Gomis'in yerine yerli golcü

Milliyet'in haber detayında ise Ocak ayında Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanması gündemde. Öncelikle Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in mukavelesini feshetmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan 37 yaşındaki santrforu Bafetimbi Gomis'i de tekrar Arabistan'a gönderme ihtimali üzerinde duruyor. Suudi Arabistan'da çok büyük bir fan kitlesine sahip olan Fransız golcüye birçok kulüpten teklifler geldiği, Galatasaray cephesinde de ayrılık sürecine sıcak bakıldığı öğrenildi.

Gomis yerine Deniz Undav

Teknik direktör Okan Buruk'un da isteğiyle, Seferovic ve Gomis ayrılığı sonrası hem Moussa Dembele'nin transferi hem de forvete yerli bir golcü takviyesi düşünülüyor. Brighton forması giyen 26 yaşındaki gurbetçi santrfor Deniz Undav ise yerli golcü adayları arasında ilk sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler