Galatasaray'dan Sofiane Feghouli'ye yeni sözleşme teklifi

İsa Kethüda
22.08.2021 - 08:45 | Son Güncellenme: 22.08.2021 - 09:17

TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'ye yeni sözleşme teklifi önerdi. İşte detaylar.

Galatasaray'dan Sofiane Feghouli'ye yeni sözleşme teklifi

Galatasaray'ın, yeni sezonda kadroda düşünmediği Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli ile yeni sözleşme yenileme kararı aldığı iddia edildi. 

Feghouli ile masaya oturuldu

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, birkaç hafta önce gözden çıkardığı ve kendisine takım bulmasını söylediği Feghouli ile yeni sözleşme yapmak için masaya oturdu. Ancak ücretinde yarı yarıya indirimi şart koştu.

İlgini Çekebilir
İstenmeyen Feghouli golünü attı!
Habere Git

2 yıllık sözleşme

St. Johnstone ve Giresunspor maçlarında takımın iyileri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, fiyatını düşürürse 2 sene daha sarı-kırmızılı formayı giyecek. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Yarı yarıya indirim

Galatasaray’dan 3 milyon 850 bin Euro alan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuya yapılan teklifte, “Seninle iki sene daha devam etmek istiyoruz. Ama ücretini yarı yarıya indirmen gerekiyor. Kabul edersen 2 yıl daha Galatasaray’da yer alabilirsin” denildiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Feghouli ile orta yolu arıyor
Habere Git

Teklife sıcak bakıyor

Sarı-kırmızılı ekipte bulunmaktan ve İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olan Cezayirli futbolcunun bu teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi. Seneye serbest kalacak olmasına karşın kariyerini Cim-Bom’da sürdürme düşüncesinde olan yıldız futbolcunun 1.9 milyon Euro'ya oynamayı kabul edeceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Feghouli'nin Bülent Korkmaz'la benzer kaderi!
Habere Git

Galatasaray performansı

Böylece kısa bir süre öncesine kadar yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu, iki yıl daha Galatasaray forması giyecek. Sarı-kırmızılı formayla 136 maçta forma giyen Feghouli 30 gol, 27 asistlik bir performans ortaya koydu.

Burak Elmas, Feghouli hakkında ne demişti?

Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin geleceğiyle ilgili konuşan Elmas iki oyuncunun da mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirmişti.


Burak Elmas'ın açıklamaları şu şekilde:

"Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerinin ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve iyi ilişkilerle yolları ayırırız. Bu yönetim kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz."

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den flaş Feghouli açıklaması: "Gitse de..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler