Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu için KAP açıklaması ve veda mesajı

03.09.2024 - 10:26 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 10:34

Galatasaray, Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu için veda mesajı yayınladı. Sarı kırmızılı kulüp yıldız futbolcunun transferiyle ilgili KAP bildirimini de yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu için KAP açıklaması ve veda mesajı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, 12 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 10 pay karşılığında Portekiz ekibi Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'na veda etti.

Sarı kırmızılılar, Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu için kulübün sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

"Birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar..."

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray kariyerinden görüntülerin yer aldığı paylaşımda, "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak." ifadeleri yer aldı.

Açıklamada ayrıca, "Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz." denildi.

KAP açıklaması geldi

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Kerem Aktürkoğlu'nun transferinin detayları paylaşıldı.

Yapılan açıklamaya göre Benfica, Galatasaray'a bu transfer için 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Benfica, milli futbolcunun bir sonraki satışından elde edeceği kârın yüzde 10'unu sarı-kırmızılı takıma verecek.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray kariyeri

Galatasaray'a 2020'de Erzincanspor'dan transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı formayla 179 maç 46 gol ve 42 asist kaydetti.

25 yaşındaki futbolcu Süper Lig (2) ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

 

Senin için hazırladığımız haberler