Galatasaray'dan kombine maçlık transfer duyurusu!

29.08.2024 - 17:37 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 17:40

Süper Lig takımlarından Galatasaray Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu kombine sahibi olanlar ile ilgili kombine maçlık transfer duyurusu yayınladı. Detaylar.

Galatasaray'dan kombine maçlık transfer duyurusu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Spor Kulübü, 'kombine maçlık transfer' ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

2 Eylül 2024 Pazartesi saat 13.00’ten itibaren passo.com.tr hesabınızdan belirleyeceğiniz 3 TC kimlik numarasına maçlık vip-kombinelerinizin transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

2024-2025 sezonu kombine sahibi taraftarlarımız, Passo hesaplarından “kombinelerim” altında yer alan “Transfer Edilecek Kişileri Tanımla” butonu kullanılarak, tüm sezon boyunca geçerli olacak 3 adet TC kimlik numarasını yazarak kombinelerini tanımladıkları kişilere maç sınırı olmaksızın maçlık transfer edebileceklerdir.

- Vip ve Kombine sahibi taraftarlarımız tanımlanan TC kimlik numaraları dışında başka bir kişiye maçlık transfer yapamayacaklardır.

- Transfer edilecek kişilere ait TC kimlik numaralarının Passo sistemine tanımlanması anında ilgili kişilerin Galatasaray logolu Passolig kartlarının olması zorunludur.

- Transfer edilecek kişilerin sisteme girilmesi için son tarih 13.9.2024 saat 23.59’dur. Kombine sahibi belirlenen kotayı doldurmamış olsa bile ilgili tarih sonrası TC kimlik numarası girişi yapılamayacaktır.

Transfer edilecek kombine bileti, her maç için önceden belirlenen 3 TC kimlik numarasından (ya da pasaport numarası), sadece birine tanımlanacaktır.

Maçlık transfer edilen kombine bileti, aynı maç için ikinci bir transfere kapalı olacaktır.

Belirlenen tarihe kadar herhangi bir TC kimlik numarası tanımlanmamış olması durumunda kombine sahibi tüm sezon boyunca kombinesini herhangi bir taraftarımıza transfer edemeyecektir.

Transfer için girilen TC kimlik numaralarında sezon boyunca değişiklik yapılamayacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler