Galatasaray'dan Kopenhag maçı öncesi Zaha ve Ziyech kararı

11.12.2023 - 10:21 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 10:35

Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki son maçında yarın akşam deplasmanda Kopenhag karşılaşacak olan Galatasaray'da Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech'le ilgili karar verildi.

Galatasaray'dan Kopenhag maçı öncesi Zaha ve Ziyech kararı

Devler Ligi'ne devam ya da tamam maçında yarın TSİ saat 23.00'de Parken Stadı'nda Kopenhag'a konuk olacak olan Galatasaray'da kritik maç öncesi teknik direktör Okan Buruk, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech'le ilgili kararını verdi.

Buruk, Ziyech ve Zaha kararını verdi

Sabah'ta yer alan habere göre; Okan Buruk, Kopenhag maçının kadrosunu belirlerken, ligde son oynanan Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almayan Hakim Ziyech ve aynı karşılaşmada yedek soyunan Wilfried Zaha ile ilgili karar verildi.

İlgini Çekebilir
Kerem Aktürkoğlu'ndan transfer sinyali: "Kariyerimde adım atmaya hazırım"
Habere Git

İkisi de 11'de başlayacak

Haberde, başarılı çalıştırıcının Kopenhag maçında forma giymek istediğini teknik ekibe ileten Faslı yıldız Ziyech ve Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Wilfried Zaha'yı kritik Danimarka deplasmanında ilk 11'de başlatacağı bilgisi yer aldı.

Sol bekte Angelino forma giyecek

10 numara bölgesinde Kerem Aktürkoğlu, forvette ise Mauro Icardi yer alacak. Orta sahada Torreira'nın yanında Kaan Ayhan forma şansı bulacak. Stoper tandeminde Davinson Sanchez-Abdülkerim Bardakcı'ya dönülecek. Sol bekte Barış Alper Yılmaz'ın iyi performansına karşın Kopenhag maçına Angelino ile 11'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler