Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'a 5-2 mağlup oldu! (ÖZET VE GOLLER)

15.07.2024 - 22:10 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 22:24

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, maçtan 5-2 mağlup ayrıldı. Özet, goller ve detaylar...

Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'a 5-2 mağlup oldu! (ÖZET VE GOLLER)

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya geldi. Cim Bom maçtan 5-2 mağlup ayrıldı. Detaylar...

Düsseldorf muhteşem attı

Karşılaşmanın 22. dakikasında Düsseldorf'ta Iyoha sağ kanattan topu iyi getirdi. Çok uzak bir mesafeden çok iyi bir vuruş yaptı ve topu kaleci Batuhan'ın sağ üstünden ağlarla buluşturdu. Top, kaleye girmeden önce direğe de temas etti. Düsseldorf, bu golle 1-0 öne geçti.

Niemiec 2-0 yaptı

Karşılaşmanın 25. dakikasında Düsseldorf'ta Niemiec bir anda savunmanın arkasına sarktı ve kaleci Batuhan'la karşı karşıya kaldı. Çalımını atıp topu boş aplara gönderdi ve skor 2-0 oldu. 

Kerem Demirbay hatayı affetmedi

Karşılaşmanın 35. dakikasında Galatasaray'da Kerem Demirbay, ceza sahası içinde topu kaptı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirmekte zorlanmadı ve durumu 2-1'e getirdi. 

Mertens şık golle beraberliği getirdi

Karşılaşmanın 60. dakikasında Torreira, ceza sahasındaki Mertens'e doğru ortasını yaptı. Belçikalı yıldız, gelişine harika vurdu ve kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu. Skor böylelikle 2-2'e geldi.

Schmidt 3-2 yaptı

Karşılaşmanın 64. dakikasında Schmidt, ceza sahası içinde kafa vuruşunu yaptı ve skoru 3-2'ye getirdi. 

Zimmermann 4-2 yaptı

Kontra ataklarına devam eden Fortuna Düsseldorf, bir gol daha bulmayı başardı.Karşılaşmanın 73. dakikasında Zimmermann'ın golüyle skor 4-2'ye geldi. 

Affo 5 yaptı

Fortuna Düsseldorf golleri bulmaya devam etti. Son dakikalarda Batuhan'dan seken topu tamamlayan Affo, skoru 5-2'ye getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler