Galatasaray'dan Mariano kararı!

30.04.2020 - 09:36 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 09:39

Galatasaray'da sözleşmesi bitecek futbolculardan biri olan Mariano ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Terim, Brezilya'dan iki teklif alan futbolcuyla ilgili kararını verdi. Mariano, Galatasaray'da kalacak mı? Son gelişmeler...

Galatasaray'dan Mariano kararı!

Galatasaray bir yandan koronavirüs salgınının mali açıdan olumsuz etkilerini azaltmaya çalışırken, diğer taraftan da gelecek sezonunun planlamasını yapıyor. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mariano ile ilgili karar verildi. Mariano, Galatasaray'da kalacak mı? Hangi takımlardan transfer teklifi aldı? Yaşanan gelişmeler ve ayrıntılar haberde...

Mariano ile ilgili karar verildi

3 sezondur Galatasaray forması giyen Mariano'nun takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Galatasaray, Mariano ile geleceği hakkında görüştü.

Fatih Terim ne düşünüyor?

Skorer'de yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim, Breziyalı sağ beke durumunun sezon bittikten sonra yeniden ele alınacağını söyledi.

"Kimseyle anlaşma, Galatasaray'ı bekle"

Sarı-kırmızılı hocanın, “Sezon bitsin konuşuruz. Kimseyle anlaşma ve bizi de zor durumda bırakma. Sakin kafayla değerlendirip ona göre bir karar verelim. Önce Galatasaray’ı bekle” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

1+1 yıllık kontrat önerisi

Galatasaray'ın, ligin kalan maçlarındaki performansına göre 33 yaşındaki oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme yenilemeyi düşündüğü vurgulandı. Ancak; Mariano’nun en 2 senesi garanti olmak üzere 3 senelik kontrat istediği ve bu durumun problem yaratabileceği belirtildi.

Şampiyonluğa da katkısı oldu

Galatasaray’ın son 2 yıldaki şampiyonluğunda önemli katkısı olan ve bu sezona kötü başlayıp ligin ikinci yarısında toparlayan Mariano, takımın en formda isimleri arasında yer alıyordu.

Brezilya'dan Mariano'ya iki talip

Brezilya’dan Atletico Mineiro ve Flamengo’nun ciddi olarak ilgilendiği deneyimli oyuncu, Galatasaray’a 2017’de Sevilla’dan transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler