Galatasaray'dan Martin Linnes kararı!

27.08.2020 - 08:43 | Son Güncellenme: 27.08.2020 - 08:49

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes ile ilgili kararını verdi. Linnes, Galatasaray'da kalacak mı? Şener Özbayraklı'nın durumu belli oldu mu? Galatasaray'dan sağ bek kararı...

Galatasaray'dan Martin Linnes kararı!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray forması giyen Martin Linnes ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Linnes, Galatasaray’dan ayrılacak mı? Fatih Terim, Linnes ile ilgili ne düşünüyor? Detaylar haberde…

Linnes ile ilgili karar verildi

Skorer’in haberine göre; yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına giden Galatasaray’da Martin Linnes ile ilgili karar verildi. Teknik patron Fatih Terim, geçen yıl ücretine zaman yapılan futbolcuyu kadrosunda düşünmüyor.

Linnes, Galatasaray’da ne kadar kazanıyor?

Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan ve yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Linnes’in lisansı geçen sezon yabancı kontenjanı nedeniyle askıya alınmış ve futbolcunun performansı da düşmüştü.

Terim, Linnes için ‘gönderilsin’ raporu verdi

Mariano’nun ayrılığı sonrası sağ bek pozisyonuna Omar Elabdellaoui’’yi transfer eden sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Fatih Terim, Linnes için de “gönderilsin” raporu verdi.

Kontenjan açılacak ve tasarruf yapılmış olacak

Galatasaray Linnes’le yollarını ayırarak hem yabancı kontenjanı için yer açacak hem de 1 milyon 400 bin Euro maaş yükünden kurtulacak.

Linnes’ten Galatasaray ne kadar bir gelir bekliyor?

Ayrıca futbolcunun satışından 1.5 - 2 milyon Euro bonservis de planlanıyor. Ocak 2016’dan bu yana Galatasaray forması giyen Norveçli futbolcuya geçtiğimiz sezonlarda Rusya’dan teklifler olmuştu.

Şener Özbayraklı takımda kalacak

Böylece Cim-Bom, Omar’ın yedeği olarak kulübede Şener Özbayraklı’yı tutma kararı aldı. Şener Özbayraklı, Galatasaray'dan geçen sezon için 6 milyon TL alırken, bu sezon ise kendisine 7 milyon TL verilecek. Futbolcu, geçen sezon 13 maçta 620 dakika süre alabildi.

Senin için hazırladığımız haberler