Galatasaray'dan menajer D'Avila'ya bir de Bodrum'da villa!

Orhan Gülek
02.03.2022 - 16:35 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 16:40

Eski dönem Galatasaray yöneticilerinin N'Diaye ve Onyekuru'nun transferleri nedeniyle D’Avila’ya Bodrum’da villa hediye ettiği ortaya çıktı. İşte tüm detaylar

Galatasaray'dan menajer D'Avila'ya bir de Bodrum'da villa!

AJANSSPOR - HABER

Geçmiş dönem Galatasaray yöneticilerinin N'Diaye ve Onyekuru'nun transferleri nedeniyle D’Avila’ya Bodrum’da villa hediye ettiği, Nef’in hediyesinin bağış olarak kayıtlara geçirildiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da D'Avila ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı

William D'Avila, Fransa merkezli DW Sports Management adlı futbolcu menajerlik şirketinin ortaklarından. Bu şirket, ağırlıklı olarak Afrikalı veya Afrika kökenli Avrupalı oyuncuları temsil ediyor. Galatasaray'ın son dönem transferlerinde en çok adı geçen kişilerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Başkan Burak Elmas'ın menajerler ile ilgili sunumunda 5 buçuk milyon Euro'luk ödeme yapıldığını açıkladığı oyuncu menajeri olan D'Avila ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı.

D'Avila'nın Bodrum'da 4+1 villa sahibi olduğu belirlendi

Sözcü'nün haberine göre, Badou N'Diaye ve Henry Onyekuru'nun transferlerinde aktif rol oynayan D'Avila'ya, Nef'in Bodrum'daki bir projesinden 4+1 villa hediye edildi. Dönemin Galatasaraylı yöneticilerinin, Nef ile temasa geçip Fransız menajer için ‘hediye villa' talep ettikleri, şirketin sahibi Erden Timur'un onayı sonrası D'Avila'nın Bodrum'da 4+1 villa sahibi olduğu belirlendi.

İlgini Çekebilir
Domenec Torrent konuştu! "Terim'den sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu"
Habere Git

Bu ‘hediye'nin, kulübün sponsorluk anlaşması bütçesinden de düşmeyip bağış olarak kayıtlara geçtiği de öğrenildi.

9 milyon liralık gayrımenkul bağışı 

Fransız menajer William D'Avila'ya Bodrum'da verilen 4+1 villa dışında Nef'in; yönetimden gelen talepler sonrası, kulübe sponsorluklar dışında yaklaşık 9 milyon liralık gayrımenkul bağışı yaptığı belirtildi. Erden Timur'un sahibi olduğu Nef, Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesinin ardından Galatasaray'ın basketbol şubesinin ana sponsorluğunu ve idaresini üstlenmişti.

Senin için hazırladığımız haberler