Galatasaray taraftarından ayakta alkışlanan Cumhuriyet koreografisi

21.10.2023 - 19:17 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 19:40

Galatasaray taraftarları, Beşiktaş derbisi öncesi muhteşem bir koreografi yaptı. Cumhuriyet'in yüzüncü yıl anısına yapılan koreografi uzun süre alkışlandı.

Galatasaray taraftarından ayakta alkışlanan Cumhuriyet koreografisi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş RAMS Park'ta karşılaştı. Maç için tribünler tıklım tıklım dolarken, karşılaşma öncesi Cumhuriyet'in 100. yılı anısına özel bir koreografi düzenlendi. 

1923-2023 tarihlerinin ardından İlelebet Cumhuriyet mesajı verildi. Mesajın üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923 tarihinde TBMM üyelerine "Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır" sözü, mesajın en altında ise "Cumhuriyet'in 100'ü Galatasaray" ifadeleri yer aldı. 

Kale arkası tribünlerde ise Atatürk'ün yer aldığı görüntü koreografi ile resmedildi. Galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın resmiyle birlikte koreografide Atatürk'ün "Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözüne yer verildi. 

Tribünlerde "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz" ile "Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır" pankartlarının açıldığı koreografi, Gençlik Marşı eşliğinde sergilendi.

Galatasaray tribünlerinden, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel koreografi | VİDEO

Senin için hazırladığımız haberler