Galatasaray'dan Mustafa Cengiz açıklaması

19.05.2020 - 15:04 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 15:08

Galatasaray'dan Mustafa Cengiz açıklaması

Galatasaray Spor Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumu ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz, geçirmiş olduğu başarılı mide ameliyatının sonrasında bugün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınmıştır. Başkanımızın genel sağlık durumu iyidir. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Bilindiği üzere Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde bir kez daha ameliyat masasına yatmış, geçen hafta da beyincik ameliyatı olmuştu. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ameliyatın planlanan bir operasyon olduğu belirtildi. Ancak geçen cuma günü Cengiz, taburcu olduğunda Prof. Dr. Uğur Türe, "Başkan çok iyi durumda. Üç adetbeyincikte ve beyin sapında timörü vardı, tamamen çıkardık. Evinde dinlenmeye gidiyor. Bundan sonra kemotrapi süreci var" dedi.

Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'ye özel açıklamalarda bulunan  Prof. Dr. Uğur Türe, "Nazar değemsin. Çok iyi durumda. İnşallah böyle gidecek" şeklinde konuşmuştu.

Başkan Cengiz için, ilk ameliyatın ardından yeni bir ameliyat için yaklaşık 2 aylık bir süreç planlanmıştı. Midede ve diğer bölgelerdeki kitlelerin temizlenmesi ve kemoterapi süreciyle tedavi sürüyordu. Ki ameliyattan bir gün sonra ilk kemoterapi seansı da gerçekleştirildi. Kemoterapi gördükten sonra evine dönen başkan Cengiz'in midesinde beklenmedik bir kanama gerçekleşti ve tekrar hastanenin yolu tutuldu.

Senin için hazırladığımız haberler