Galatasaray'dan Niğde'ye: Göreve başladı

10.11.2021 - 00:03 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 00:13

Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK'da teknik direktörlük görevine Ceyhun Müderrisoğlu getirildi. Müderrisoğlu, Galatasaray'da Akademi Antrenör Koordinatörü olarak görev almıştı.

Galatasaray'dan Niğde'ye: Göreve başladı

Galatasaray 'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK'nın yeni teknik direktörü Ceyhun Müderrisoğlu oldu. Serik Belediyespor maçında ilk kez takımın başında çıkacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz Teknik Sorumluluğu görevine Ceyhun Müderrisoğlu getirildi. Hocamız, yarın saat 13.00 da Serik Belediyespor karşısında ilk resmi müsabakasına çıkacak. Hocamızın yardımcılığını Ahmet Görkem Görk yürütecek.'' ifadeleri kullanıldı.

Ceyhun Müderrisoğlu'nun kariyeri

Galatasaray U16, U19 takımlarında yardımcı antrenörlük yapan Müderrisoğlu daha sonra sırasıyla Galatasaray U17, U19 ve U21 takımlarında teknik direktörlük yaptı. Ceyhun Müderrisoğlu futbolculuğu döneminde de Galatasaray, Beylerbeyi, Yimpaş Yozgatspor ve Eyüpspor gibi takımlarda oynamıştı. Müderrisoğlu, son olarak Akademi Antrenör Koordinatörü görevini üstlenmişti.

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 11 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyet alan Niğde Anadolu FK, 5 puanla 18. sırada, küme düşme hattında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler