Galatasaray'dan Oğulcan ve Şener için son dakika açıklama!

18.01.2021 - 15:36 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 15:40

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da forma giyen Oğulcan Çağlayan ve Şener Özbayraklı ile ilgili açıklama geldi. Oğulcan Çağlayan kaç hafta forma giyemeyecek? İşte detaylar...

Galatasaray'dan Oğulcan ve Şener için son dakika açıklama!

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında 20 Ocak Çarşamba günü sahasında Yukatel Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Oğulcan Çağlayan ve Şener Özbayraklı'nın sakatlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Detaylar haberde...

Derbide oynayan oyuncular yenilenme çalışması yaptı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Beşiktaş maçında tam süre forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise salonda kuvvet ile dayanıklılığa yönelik çalışma yaptığı aktarıldı.

Oğulcan Çağlayan kaç hafta yok?

Beşiktaş maçında sakatlanan oyunculardan Şener Özbayraklı'nın sol üst arka adale grubunda hafif-orta derece zorlanma (minimal kısmi yırtık ve kanama), Oğulcan Çağlayan'ın ise sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edildiği, iki futbolcunun da tedavisine başlandığı kaydedildi. Oğulcan'ın yaklaşık 2-3 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı öngörülüyor.

Emre Taşdemir'de son durum

Emre Taşdemir'in ise tedavisinin ardından sahada kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi. Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler