Galatasaray'dan Paulinho atağı!

17.11.2019 - 16:19 | Son Güncellenme: 17.11.2019 - 16:23

Galatasaray, Ocak ayı transferleri için düğmeye bastı. Feghouli, Emre Mor ve Babel’den kanatlarda istediği verimi alamayan Sarı-Kırmızılılar’ın yeni Henry Onyekuru için ise rotasını Almanya’ya çevirdiği ortaya çıktı. Galatasaray, Paulinho ile görüştü mü? Transferde son durum ne... Ayrıntılar haberde...

Galatasaray: 1,5 yıllığına bize kiralayın

Şampiyon olduğu son 2 sezonda kanatlardan yüksek derecede verim alan Teknik Direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu için Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’in kapısını çaldı. Cim-Bom’un, Sambacı için Alman kulübüne 1.5 sezonluğuna kiralama teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Paulinho, 7 maçta oynayıp 1 gol attı

Fatih Terim, Paulinho’yu Onyekuru’da olduğu gibi parlatıp, kupalar kazandıktan sonra kulübüne geri göndermeyi planlıyor. Leverkusen’in geçen sezon 18.5 milyon euro ödeyip kadrosuna kattığı Sambacı, bu sezon 7 maçta görev yapıp 1 gol attı. Alman ekibinin hocası Bosz’tan istediği kadar süre alamayan Paulinho’nun G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi (Star)

Senin için hazırladığımız haberler