Galatasaray'dan radikal plan! Gelecek sezon...

07.07.2020 - 08:44 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 08:52

Galatasaray yönetimi, gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı. Birçok futbolcu ile yollarını ayırmayı planlayan yönetim, yüksek maliyetli futbolculardan da arınmayı hedefliyor. Galatasaray'da kimler kalacak? Kimler gidecek? İşte yanıtı...

Galatasaray'dan radikal plan! Gelecek sezon...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Başakşehir ve Trabzonspor'un gerisinde kalan Galatasaray'da gelecek sezon için hazırlıklar başladı. Bazı futbolcularla yolların ayrılması planlanıyor. Hangi futbolcular satılacak? Hangi futbolcular kalacak?

Yönetim faturayı kesti

Her ne kadar Fatih Terim, Trabzonspor maçı sonrası “Başarısızlık varsa sebep A, benim; sebep B, Fatih Terim” dese de yönetim faturayı kesti.

Gelecek sezon için adımlar atılmaya başlandı

Sarı-kırmızılılar, yeni sezona yeni bir kadro ile girecek ve bunun adımları da atılmaya başlandı.

Muslera, Donk, Marcao ve Luyindama kalacak

Skor'un haberine göre; Terim'in de görüşü alınarak birkaç oyuncu dışında tüm isimlerin satışına onay çıktı. Muslera, Donk, Marcao ve Luyindama'nın kalması, Seri'nin ise yeniden kiralanması planlanıyor.

Teklif alan oyuncular satılacak

Yönetim; Falcao, Belhanda, Feghouli, Babel ve Diagne dahil teklif olan tüm oyuncuları satacak.

Lemina ve Mariano gidecek

Babel ve Diagne, elden çıkarılması düşünülen ilk isimler. Mariano'nun kontratı uzatılmayacak, Saracchi'nin kiralık sözleşmesinden de çıkılacak. Lemina ve Andone ise yeniden kiralanmayacak. 

Yerli oyuncular için takas gündemi

Sözleşmesi devam eden yerli oyuncuların iç transferde takasta kullanılması gündemde. Kontratı sona erecek Türk oyunculara da Teşekkür' edilecek. Bu transfer operasyonundan oluşacak gelirle yeni kadro kurulacak.

Senin için hazırladığımız haberler