Galatasaray'dan sağ bek operasyonu! Assignon'a yapılan teklif belli oldu

Akın Ungan
28.06.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 10:04

Galatasaray, sağ bek transferi için harekete geçti. Dursun Özbek yönetiminin Ligue 1 ekibi Rennes'de forma giyen Lorenz Assignon için teklifi belli oldu.

Galatasaray'dan sağ bek operasyonu! Assignon'a yapılan teklif belli oldu

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray, sağ bek pozisyonundaki eksiği kapatmak için harekete geçti. Dursun Özbek yönetimi, Sacha Boey'in Bayern Münih'e satıldığı dönem de listesine aldığı Lorenz Assignon için tekrar kolları sıvadı.

Burnley'de tutunamadı, Cimbom tekrar devrede

Şubat ayında Galatasaray'ın gündemindeyken Sarı-Kırmızılılar'ı tercih etmeyip İngiltere'ye giden Lorenz Assignon, kiralandığı Burnley'de beklenen performansı veremedi. Sezonun sona ermesiyle Rennes'e dönen oyuncu için Galatasaray tekrar harekete geçti.

Galatasaray ile Rennes masaya oturdu

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, Lorenz Assignon için Ligue 1 temsilcisi Rennes ile temasa geçti. Taraflar masaya oturdu.

İlgini Çekebilir
Cimbom Barış Alper'in bonservisini belirledi!
Habere Git

Pazarlık edilen bonservis bedeli belli oldu

Rennes'in Assignon için istediği bonservis bedeli belli oldu. Fransızlar Galatasaray'dan 11 milyon Euro talep etti. Sarı-Kırmızılılar ise 7 milyon Euro teklif etti.

Assignon Galatasaray'a sıcak bakıyor

Haberde, Lorenz Assignon'un Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Son kararı ise Fransız kulüp Rennes'in vereceği kaydedildi.

Assignon'un 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda 36 maça çıkan Lorenz Assignon, 3 kez rakip fileleri havalandırdı, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan 24 yaşındaki Fransız sağ bek, 7 maçta sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler