Galatasaray, Roma'dan Zeki Çelik'i transfer etmek isityor

Ali Bozkurt
31.08.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 31.08.2023 - 10:19

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig devi Galatasaray, gündemine Serie A ekibi Roma'da forma giyen milli oyuncu Zeki Çelik'i aldığı iddia edildi.

Galatasaray, Roma'dan Zeki Çelik'i transfer etmek isityor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray, sağ bek için gündemine yeni isimler almaya başladı. Cim Bom'un Roma'da forma giyen milli oyuncu Zeki Çelik'i transfer etmek için devrede olduğu iddia edidli.

Hedef Zeki Çelik

Calciomercato'da yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar, Roma’da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik’i renklerine bağlamak istiyor.

Öncelik kiralamak

Ayrıca haberde 26 yaşındaki futbolcunun transferi sayesinde Sacha Boey’in üzerindeki yükün de hafifletilmek istendiği öğrenildi. 3 yıllık kontratı yıldız sağ bek için şu anda kiralama formülünün devrede olduğu bildirildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Amrabat müjdesi: İtalyan gazeteci açıkladı
Habere Git

5 Temmuz 2022 tarihinde Lille'den Roma'ya 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan  26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon İtalyan deviyle 34 maçta sahaya çıkan sağ bek oyuncu 1 asist kaydederken, 1 kırmızı kart ve 6 sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık an meselesi! Ünlü gazeteci duyurdu
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Başarılı oyuncu kariyerinde Karacabey Belediyespor, İstanbulspor ve Lille formalarını da giydi. A Milli Takım'da da görev alan Zeki Çelik, oynadığı 38 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler