Fenerbahçe, Eski Galatasaraylı Bartuğ Elmaz'ı İstanbul'a Getirdi!

Ali Bozkurt
19.07.2023 - 09:33 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 09:44

Galatasaray altyapısında yetişen ve daha sonra Fransa ekibi Marsilya'ya giden Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe'ye transfer olmak için İstanbul'a geldi. Detaylar...

Fenerbahçe, Eski Galatasaraylı Bartuğ Elmaz'ı İstanbul'a Getirdi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve büyük umutlarla A Takıma kadar yükselen Bartuğ Elmaz, Sarı-Kırmızılı ekipte forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istemiş ve Fransa'ya gitmişti. Fransız ekini Marsilya'da da Rezerv Lig'de oynayan genç oyuncu Fenerbahçe'ye transfer oluyor. Detaylar...

Bartuğ Elmaz İstanbul'da

Sports Digitale'de yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Bartuğ Elmaz, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a geldi.

Beğendiği paylaşım sonu oldu

Başarılı futbolcu, Galatasaray'da forma giydiği dönemlerde 2-0 kaybedilen Adana Demirspor maçı sonrası sosyal medyada bir taraftarın paylaştığı yaşlandırılmış Fatih Terim ile Burak Elmas fotoğrafı ve, "Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi" sözünü beğenmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 25 milyonluk sambacıyı bedavaya alıyor
Habere Git

Kamp kadrosuna alınmadı

Olimpik Marsilya A takımı ile 1, B takımı ile ise 6 maçta sahaya çıkan ve 2 gol kaydeden önlibero oyuncusu, Fransız temsilcisinin bu sezonki Almanya kampı kadrosuna dahil edilmedi. 

Bartuğ Elmaz kimdir?

Galatasaray altyapısından yetişen 20 yaşındaki Bartuğ Elmaz, merkez orta saha ve ön libero pozisyonlarında görev yapabiliyor. 1.79 boyundaki oyuncu, sağ ayağını kullanıyor.

2022-23 sezonun başında Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılıp Marsilya'ya giden Bartuğ Elmaz, kariyerinde A Takım seviyesinde toplam 3 resmi maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler