Galatasaray, Güray Vural'ı Transfer Etmek İstedi! Antalyaspor...

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 18:27 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 18:49

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sol bek transfer çalışmaları yaparken Antalyaspor'un tecrübeli bek oyuncusunu kadrosuna katmak istedi. Detaylar...

Galatasaray, Güray Vural'ı Transfer Etmek İstedi! Antalyaspor...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sol bek transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlığı sonrası Van Anholt'un da performans düşüklüğü yaşamasıyla sol bek için gündeme sürpriz bie isim aldı. Detaylar...

Galatasaray, Güray Vural için teklif sundu

beIN Sports'ta yer alan habere göre Galatasaray, Güray Vural için resmi teklif yaptı. Antalyaspor, oyuncuya ihtiyacı olduğu için teklifi reddetti.

2024 yılına kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan Güray için nabız yoklayan Cimbom, 12 Ocak'ta transfer döneminin açılmasıyla birlikte Antalyaspor ile tekrardan temasa geçeceği iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli sol bek oyuncusunu rotasyon için gündemine aldı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'dan sevinç, Fener'den yıkılmadım yumağı
Habere Git

Aziz Behich gündeme geldi

Patrick Van Aanholt'un performans düşüklüğü sonrası sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kazımcan Karataş ile Emre Taşdemir'in sakatlık yaşaması sonrası sol bek pozisyonunda eksiklik yaşamaya başladı. Cimbom yerli statüsünde sayılan Aziz Behich'i gündemeine aldı.

Aziz Behich'in Dundee United ile sözleşmesi 2024 Haziran ayına kadar devam ediyor. Cimbom  32 yaşındaki oyuncu için 400 bin euro bonservis teklif edip, bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de boy gösterdi

Tecrübeli oyuncu Aziz Behich, daha önce Süper Lig'de forma giydi. 32 yaşında sol bek oyuncusu Bursa, Başakşehir, Kayseri ve Giresun formaları giydi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray zirve yaptı, Fenerbahçe çakıldı!
Habere Git

Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir sakatlandı

Galatasaray'da iki yerli sol bek oyuncusu Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor. Cimbom, performansından memnun olunmayan Van Aanholt'un da kadroya girememesi sebebiyle Leo Dubois'i derbide sol bek olarak oynatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler