Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Statta takip ettiler...

15.01.2019 - 21:24 | Son Güncellenme: 16.01.2019 - 00:24

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! Statta takip ettiler...

Ara transfer döneminde kadrosunda önemli takviyeler yapması beklenen Galatasaray, kanat transferi için sürpriz bir isme yöneldi.

Olmazsa olmaz olarak nitelendirilen iki bölgeden savunmaya takviyeyi yapan sarı kırmızılılar, forvet için girişimlerini sürdürüyor.

Teknik direktör Fatih Terim, bu iki bölgenin haricinde bir kanat ve bir orta saha da transfer edebileceklerini dile getirmişti.

Kanat için adaylardan biri ortaya çıktı.

Galatasaray, Antalya'da transfer avında!

Rumen basınında yer alan habere göre Galatasaray’ın gözlemcileri bu akşam Antalya’da oynanan FC Botosani – Ludogorets mücadelesini yerinde takip etti.

Hedefteki isim Ongenda!

Burada mercek altına alınan ismin Botosani forması giyen kanat oyuncusu Hervin Ongenda olduğu belirtiliyor.

Maça ilk 11’de başlayan 23 yaşındaki futbolcunun iyi bir oyun ortaya koyduğu dile getirildi.

Ongenda'dan Galatasaray sözleri! Transfer için ne düşünüyor?

Maçın ardından sıcağı sıcağına Telekom Sport’un sorularını yanıtlayan Ongenda muhabirin, Galatasaray’ın kendisini izlemek için geldiğini söylemesi üzerine, “Bilmiyordum. Okumamıştım da. Maçtan sonra yanımdakiler beni izlemek için birçok kişinin geldiğini söylediler. Tamam dedim, problem yok” ifadelerini kullandı.

Soru: "Galatasaray senin için ne anlam ifade ediyor? Belki Türkiye’den ayrılmazsın."

Ongenda: "Bilmiyorum. Botosani ile 2020 yılına kadar sözleşmem var. Kulüp karar verecektir. Sezon sonuna kadar kulüpte kalmak sorun değil benim için. Neler olacak göreceğiz."

Paris Saint-Germain (PSG) altyapısında yetişen Ongenda, Ocak 2017’de PEC Zwolle’nin yolunu tutmuştu.

Galatasaray'ın haricinde FCSB de Fransız oyuncu ile ilgileniyor. 

Bu sezon 16 maçta forma giyen Kongo asıllı futbolcu 3 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. Ongenda forvet ve arkasındaki her bölgede forma giyebiliyor. 

Galatasaray'da takımın yıldız kanat oyuncusu Garry Rodrigues, 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeliyle Al-İttihad'ın yolunu tutmuştu. Sarı kırmızılarda o bölgede oynayacak Onyekuru, Feghouli, Sinan Gümüş, Yunus Akgün gibi isimler bulunuyor. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler