Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer çalımı! Alman stoper bedelsiz...

16.05.2024 - 16:57 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 17:06

Transferde ismi sık sık Trabzonspor ile anılan Borussia Dortmund'un tecrübeli stoperi Mats Hummels için Galatasaray'ın da devreye girdiği iddia ediliyor.

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer çalımı! Alman stoper bedelsiz...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin önünde liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk ipini göğüsleyip doğrudan Devler Ligi'ne kalma planları yapan sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor'un transfer etmek istediği ancak başaramadığı dünyaca ünlü yıldızı renklerine bağlamak için çalışmalara başladı.

Savunmada ayrılık sonrası takviye

Başarılı bir savunma hattına sahip olan Galatasaray; Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'e gelebilecek teklifleri değerlendirebilir. A Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılılar her olası muhtemel ihtimali düşünerek stoper takviyesi yapmayı planlıyor.

Galatasaray'dan Mats Hummels'e transfer kancası

Stoper rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, flaş bir transfer için rotayı Almanya'ya çevirdi.  Galatasaray,  daha önce Trabzonspor ile anılan Borussia Dortmund'un tecrübeli stoperi Mats Hummels'i transfer listesine aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu
Habere Git

Alman panzeri bedelsiz gelecek

Yıldız futbolcunun sezon sonu Alman deviyle sözleşmesi bitiyor. Bunu fırsat bilen yönetim, yıldız ismi kadroya dahil etmeyi planlıyor. 

Mats Hummels'in bu sezonki performansı

Bu sezon kulübüyle toplam 38 maça çıkan deneyimli oyuncu, 4 gol ve 1 asiste imza attı. Hummels, Dortmund'un UEFA Şampiyonlar Ligi finaline yükselmesinde önemli bir pay sahibi oldu.

Mats Hummels'in milli takım performansı

Almanya Milli Takımı formasını 78 kez giyen tecrübeli savunmacı, 5 kez gol sevinci yaşadı. Hummels'in bonservis değeri milyon Euro olarak biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler